Cum sa arzi grasimile mai repede

Please select a featured image for your post

Nutritionistul Jay Robb a intocmit un plan de dieta care sa ajute persoanele cu probleme de greutate sa arda mai usor grasimile.
Robb pretinde ca aceasta nu este neaparat o metoda de a slabi, si o metoda de a spori energia. Odata ce nivelul energiei creste, orice exces de greutate va fi pierdut in mod natural fara prea mari eforturi.
Robb explica fapul ca in timp ce dietele sarace in carbohidrati pot produce rezultate rapide, dar care lasa persoanele obosite si cu anumite probleme de sanatate.
In fiecare zi Robb recomanda consumul de trei mese. Odata pe saptamana, se permite o masa in care se poate consuma orice, dar doar pentru o ora.
Dieta este bazata pe conceptul acela de a face grasimea corpului ca principal combustibil de energie. Robb explica cum alternarea zilelor cu carbohidrati si zilelor fara manipuleaza metabolismul si pacaleste in acest fel organismul ca sa nu depoziteze grasimea.
Robb le da un sfat persoanelor care vor sa slabeasca despre cum sa aleaga alimentele care sunt surse de carbohidrati buni. El spune ca carbohidratii rai sunt o cauza majora de oboseala si poate produce somn dupa o masa.
Alimentele cu carbohidrati includ cartofii albi si dulci, orezul brun, pastele, painea si fructele.
El explica de asemenea importanta proteinelor de inalta calitate si grasimilor sanatoase. Asigurarea proteinelor in fiecare masa este cheia pastrarii nivelului glucozei din sange stabil si va rezulta intr-o cantitate constanta de energie pe parcursul intregii zile.
Exercitii recomandate:
Robb recomanda mersul pe jos pentru a creste musculatura si a accelera metabolismul. Totusi, el recunoaste ca schimbarile de dieta sunt cel mai important factor pentru acele persoane care isi doresc sa slabeasca.
Printre avantajele acestei diete se numara:
– este buna pentru oamenii care nu vor sa renunte la carbohidrati, dar vor sa si slabeasca
– poate sa ajute la reducerea senzatiilor de foame si dependenta de carbohidrati.
– o data pe saptamana acea masa ” trisata” poate ajuta la reducerea stresului pe care o dieta il instaleaza.

Citeste si:  Rochia pentru evenimente speciale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.