Cum iti protejezi corect tenul pe timpul verii

Odata cu venirea verii, tenul nostru are nevoie de foarte multa atentie si de ingrijire ca la carte. In ultimii ani, soarele a devenit un factor de risc mult prea mare pentru cei care isi expun pielea intr-un anumit interval orar, fara a se proteja, fara a folosi creme cu protectie solara sau hidratante.
Sunt convinsa ca majoritatea dintre voi ati observat ca vara, tenul este mai uscat, mai tern. Acest lucru se datoreaza atat lipsei consumului de apa, dar si datorita faptului ca nu folosim o crema buna, care sa ne hidrateze tenul si sa-l mentina fresh o zi intreaga.
Prin urmare, consumul de apa, pe timpul verii este mai mult decat indicat si necesar. Daca nu bem suficiente lichide, preferabil apa plata sau sucuri naturale, pielea noastra este prima care are de suferit. In consecinta, pielea devine lipsita de fermitate, elasticitate si incepe sa se usuce. De aici la sentimentul placut ca ne strange fata si incepem sa ne cojim ,daca stam prea mult la soare, nu mai este cale lunga.
De asemenea, produsele pe care le folosim au si ele un impact foarte mare asupra felului in care va arata tenul nostru. Cele trei reguli care stau la baza unei ingrijiri corecte a pileii sunt urmatoarele: curatare in profunzime, tonifiere si hidratare. Ultima, dar nu cea din urma, este cea mai importanta pe timpul verii.
Evita sa folosesti produse de proasta calitate, luate de pe rafturile magazinelor de reduceri sau despre care nu ai auzit nimic. Produsele “no name” sunt cele care ne afecteaza si mai rau tenul si ne pot provoca iritatii, mai ales acum, pe timp de vara, cand pielea are nevoie sa respire si sa fie protejata pe tot parcursul zilei.
Pentru o ingrijire completa, pe timpul verii, Femei-moderne va recomanda gama produselor de ingrijire de la Nivea, care este cea mai delicata si care se potrivete oricarui tip de ten. Textura usoara si hidratanta a cremei de fata ne protejeaza de razele nocive ale soarelui si de riscul imbatranirii pielii.
Personal, pot spune ca folosesc pe timp de vara, Nivea Aqua Sensation, pentru ca imi ofera un plus de confort, de siguranta si un aspect fresh pe intreg parcursul zilei. Tenul este hidratat, iar eu am incredere ca arat bine si ma simt bine in pielea mea.

Citeste si:  Fashion Days - Primul club de shopping online

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.