Creme, geluri, sapunuri-epilare fara durere

Toate produsele care indeparteaza in mod chimic pilozitatea se limiteaza doar la „atacarea” zonei superficiale a firului: nu afecteaza nici bulbul, nici radacina acestuia.
Folosirea acestora este mai putin dureroasa decat cea a cerii, iar efectul este mult mai de durata decat cel pe care-l obtii cu ajutorul aparatului de ras. Dar trebuie evitate daca pielea este sensibila sau inrosita de soare. Oricum, inainte de a folosi prima data un astfel de produs, este bine sa-ti faci un test antialergic: aplica o cantitate mica pe antebrat si las-o acolo 10 minute. Daca in 48 de ore n-a aparut pe zona respectiva nici o reactie, o poti folosi fara nici o problema.
Acestea pot fi folosite pe tot corpul (pentru fiecare zona in parte exista produse specifice). De evitat, totusi, in zona sprancenelor.
Punct forte: Actioneaza rapid si fara durere.
Ai nevoie de aproximativ 30 de minute (intre momentul aplicarii, timpul in care actioneaza si clatire) pentru ambele picioare.
De repetat: dupa 10 zile.
Trebuie sa aplici un strat omogen din produsul ales: in zona cu pilozitate redusa foloseste gelul, iar in zona cu pilozitate accentuata-crema. Pentru a evita efectul de „puncte rosii”, la final, foloseste un hidratant fara parfum.

Citeste si:  Diete colorate ajuta in prevenirea bolilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.