fbpx

Coenzima Q10 – Protectie anti-rid

Coenzima Q10 a fost descoperita in anul 1957.Aceasta vitamina sub forma de substanta, prezenta in fiecare celula a corpului nostru este vitala pentru functionarea organismului si este un puterinc antioxidant. Doctori si cercetatori au investigat CoQ10 iar acum este folosita in compozitia unor alimente cu rol de protejare a organismului.

*Q10 este folositoare pentru tot ceea ce necesita energie: inima si sistemul cardio-respirator, producerea de sperma, dar si intarirea muschilor.

* intareste sistemul imunitar

* s-a dovedit eficienta in tratarea bolilor gingiilor

* scade presinea sangelui

Citeste si:  Cateva sfaturi pentru ingrijirea parului cret

* este folosita pentru tratarea cancerului si vindecarea tumorilor.

Corpul uman are posibilitatea de a-si crea singur CoQ10, dar dupa varsta de 20 de ani aceasta productie scade,iar necesitatea creste. Spanacul, carnea de vaca, sardinele sau alunele sunt alimente bogate in CoQ10 dar o data ce le introducem la cuptor sau le gatim, acestea se risipesc. De vina este, evident temperatura mare de pregatire a mancarurilor. De aceea, persoanele in varsta sau cele care au nevoie de CoQ10 il vor primi ca supliment nutritiv.

Citeste si:  Alergie la cosmetice

Cat este de eficienta CoQ10 in tratamentul pielii?

Ridurile apar in momentul in care pielea isi pierde elasticitatea. Viata de zi cu zi, prin expuerea la soare, la fumul de tigara ne produce probleme in tratarea ridurilor. Apare astfel si imbatranirea rapida in urma unui proces complex in urma caruia moleculele cu un numar de electroni ridicat incearca sa isi gaseasca echilibrul, intalnind o molecula de acelasi tip si producand efecate specifice metabolsimului. Unele insa se pot implica in modificarea ADN-ului si pot avea efecte negative.

Citeste si:  Cat de natural inseamna 100% natural?

Coenzima Q10 are proprietati antioxidante surprinzatoare. Studiile efectuate in acest sens admit proprietea CoQ10 de a crea celule noi in locul celor distruse si de a reda elasticitatea pielii, pentru a nu se mai forma riduri.

Coenzima Q10 are proprietati antioxidante atat de puterince incat poate vindeca tumorile si minimalizeaza socul resimtit in urma formarii unui radical (unirea a doua molecule cu un numar mai mare de electroni). Poate proteja pielea si in acelasi timp poate face ridurile sa dispara.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.