Coafuri 2010

Stim foarte bine ca frizurile si coafurile se schimba de la an la an, sau chiar de la sezon la sezon. De aceea ne-am hotarat sa va prezentam noile trenduri in materie de coafuri.
1. Tunsoarea bob. Aceasta ramane inca in trend, insa cu mici modificari, precum volumul, contururi exacte, breton asimetric si varfuri filate.
2. Culoarea rosie. Este o culoare tare care a revenit in topuri.
3. Bucle de diferite marimi. Daca adaugam niste bucle inegale la o coafura cu breton, atunci obtinem un look de milioane.
4. Bucle mari. Onduleurile lejere sunt un trend in acest sezon.
5. Taieturi exacte, inegale, linii fine, un aspect lucios.
6. Contraste puternice. Si culorile in contraste puternice sunt la mare cautare, dar si contrastele intre un breton perfect drept si bucle bine conturate.
7. Coafurile punk. Acestea sunt coafuri cu influente masculine. Nu trebuie neaparat sa fii punkerita pentru a aborda aceasta coafura. Trebuie doar sa ai curaj si indrazneala.
8. Stilul retro. Vorbim indeosebi de stilul anilor ’60 caracterizat prin breton lung si compact in contrast cu parul scurt si de stilul anilor ’80 caracterizat prin bobul clasic reinventat adaugandu-i-se onduleuri mari un un plus de volum.
9. Stilul glamour caracterizat printr-o coafura stralucitoare, cu finisaje perfecte, o coafura extrem de feminina.
10. Blondul. Dupa cum bine stiti blondul nu se demodeaza niciodata. Asa ca nu este de mirare ca este inca la mare cautare.

Citeste si:  Recuperarea de dupa Sarbatori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.