fbpx

Cel mai bun rimel pentru gene

Cu cat mai simplu, cu atat mai bine! O rochie frumoasa poate fi completata cu cateva accesorii simple, o coafura potrivita si un machiaj usor.
Indiferent de stilul pe care vreti sa il abordati, un rimel poate sa va puna in valoare ochii si genele lungi. Daca nu obisnuiti sa purtati machiaj, aveti grija la alegerea rimelului din gama larga de produse existente.

Ce tip de gene aveti? Sunt lungi, intoarse, subtiri, groase, scurte sau potrivite?
Daca ati raspuns la aceasta intrebare, stiti si ce tip de rimel va pune in valoare genele. Cele scurte au nevoie de un rimel pentru alungime, cele subtiri, de unul pentru grosime, iar cele drepte, de unul care sa le rotunjasca.
Trebuie sa tineti seama de machiaj si de imbracaminte, atunci cand alegeti culoare rimelului.
Puteti gasi diferite nuante de rimel de la negru inchis la maro deschis, sau chiar culori ca albastru si verde. Cele mai cautate si mai potrivite pentru orice tip de gene, sunt cele negre si maro. Acestea sunt cel mai usor de asortat cu machiajul.
Planuiti sa mergeti la inot; sa faceti un dus? Plangeti sau radeti cu lacrimi?
Daca ati raspuns afirmativ la toate aceste intrebari, ar fi bine sa alegeti un rimel rezistent la apa. Acesta va poate salva in multe situatii neplacute. Disponibil in nuante de negru si maro, acest tip de rimel este mai greu de inlaturat.
Nu vreti sa folositi aparatul pentru a va intoarce genele? Atunci puteti cauta un rimel pentru gene intoarse. Acesta poate avea si alte intrebuintari: ingroasa si lungeste genele. Mai intai descoperiti de ce anume aveti nevoie.
Credeti ca genele voastre sunt mai deschise la culoare? Trebuie sa aplicati mult rimel pentru a le pune in valoare? Atunci incercati un rimel cu proprietati de ingrosare si lungire. Puteti folosi si un dermatograf pentru a le accentua. Daca aveti in continuare probleme, puteti recurge si la gene false. Indiferent de tipul de rimel care vi se potriveste cel mai bine, retineti faptul ca trebuie sa-l asortati cu tipul de machiaj. Pentru a preveni iritatiile ochilor sau petele de machiaj de pe perna, nu uitati sa-l indepartati seara, inainte de culcare, cu un demachiant.

Citeste si:  Fii frumoasa si la serviciu
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.