Botox

Femeile din intreaga lume si-au exprimat interesul si dorinta in a avea buze mai mari, mai pline. Buzele pline au parut intotdeauna mai atractive si senzuale pe orice femeie si prin urmare nu este greu de inteles motivele din spatele dorintei dar numarul femeilor care au apelat la aceasta procedura este in crestere.
Ce este botox-ul
Botoxul este o proteina complexa. Este folosita in doze mici in injectii care relaxeaza muschii si prin urmare indeparteaza temporar ridurile. Botoxul este folosit indelung pentru indepartea ridurilor de pe fata si gat.
Botoxul se afla pe piata de aproximativ 15 ani si datorita succesului sau imens si rezultatelor sale rapide, s-a raspandit in intreaga lume. Astazi poti sa ai sesiuni terapeutice cu botox la pranz si sa fii pregatita si cu o piele mai tanara in doar cateva ore.
Cum functioneaza botoxul pentru buze
Multi au sperat ca botoxul va functiona pentru buze exact asa cum a functionat si pentru riduri, si anume sa faca miracole. El nu poate sa fie folosit direct pentru crearea unor buze mai pline, si actioneaza asupra muschilor din jurul buzelor ajustand colutile si prin urmare, creand rezultatul dorit.
Avantajul folosirii botoxului in buze este ca functioneaza rapid si fara prea multe efecte adverse, fata de alte produse disponibile pe piata.
Inainte de a folosi orice produs de pe piata este bine sa te documentezi.

Citeste si:  Nu uita sa bei apa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.