Avantaje cosmetice organice

Cosmeticele organice le dau cosmeticelor chimicale multa bataie de cap si sunt pentru ele o concurenta dura. Facute din ingrediente naturale, aceste cosmetice iti asigura o piele sanatoasa si luminoasa. Asa ca, aceste cosmetice sunt de asemenea eco.Poti sa iti iei adio de la acele cosmetice cu chimicale dure si efectele lor negative. Desi acest concept sau idee de cosmetice organice este nou pe piata cosmeticelor, popularitatea lor creste pe zi ce trece. Poti sa obtii aceste cosmetice cu usurinta de la magazine sau de pe internet. Uneori, exista chiar si anumite magazine specializate, precum si brand-uri particulare ale acestor cosmetice.

O parte din beneficiile de care pielea ta se poate bucura folosind aceste cosmetice naturale sunt:

Citeste si:  Machiajul perfect

– Nu au efecte negative
Din moment ce cosmeticele organice sunt facute cu ingrediente din extracte naturale astfel incat pielea ta sa obtina cel mai bun tratament de la natura.

– Piele stralucitoare, sanatoasa si mai tanara
Cosmeticele organice se absorb mai repede in piele si curata porii. Pielea ta va respira mai liber si va arata mai stralucitoare si mai tanara.

– Efectele sunt de durata
Cosmeticele organice sunt concentrate in comparatie cu cele chimice. Asa ca, ai nevoie de o cantitate mica si se potrivesc mai bine cu bugetul tau.

Citeste si:  Unghii frumoase

– Sunt eco
Efectele distrugatoare ale cosmeticelor artificiale nu se limiteaza numai asupra pielii. Echilibrul ecologic al mediului este de asemenea disturbat. Odata cu sosirea cosmeticelor organice poluarea mediului poate sa fie prevenita intr-o oarecare masura.

Pentru a avea o piele tanara si curata ca cristalul este extrem de important sa scapi de toxinele atat din corpul tau, cat si din pielea ta. Cosmeticele organice conduc acest proces cu eficienta. Poti sa cauti pentru astfel d eproduse online pentru a te documenta in legatura cu firmele care distribuie astfel de produse.
Din moment ce cosmeticele organice sunt facute din ingrediente naturale, poti de asemenea sa le faci acasa. Baza sau principalul ingredient al acestor cosmetice este apa si tot ceea ce se gaseste in natura. Prin urmare, poti sa iti faci si tu singura anumite tratamente cosmetice acasa:
1. Masca de fata sau scrub
O combinatie intre cantitatea egala de miere si iaurt este foarte buna, mai ales daca se lasa se actioneze pe fata timp de 10-15 minute.
2. Balsam de buze
Buzele uscate sunt o problema comuna. Poti sa aplici crema de lapte concentrata pentru a scapa de problema.
3. Maini uscate
Laptele si granulele de zahar sunt un ingredient excelent in tratarea mainilor uscate.

Citeste si:  Pregatirea fetei pentru machiaj (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.