Aplicare corecta gene false

Genele false au devenit foarte populare incepand cu anii ’70. In zilele noastre multe femei le poarta pentru a-si mari ochii, fie ca sunt celebritati de pe covorul rosu sau femei simple. Iata cum sa aplici genele false astfel incat sa para cat mai naturale cu putinta.
Iata cum:
1. Ai mai multe optiuni atunci cand vine vorba de genele false: Un set plin de gene false iti poate oferi mai multe variante.
2. Daca genele cumaprate sunt prea lungi, atunci poti sa le tai la colturi. Asigura-te ca le tai la lungimi diferite, astfel incat sa para cat mai naturale cu putinta.
3. Inainte de a te apuca de treaba asigura-te ca atat genele, cat si lipiciul sunt curate. Rasuceste genele reale cu un aparat special. Poti sa il incalzesti sub uscator aproximativ 3 secunde. Asigura-te insa ca metalul nu este prea cald pentru ochi.
4. Aplica un creion lichid pe ochi.
5. Daca aplici genele individuale, pune cateva picaturi de lipici pe o suprafata dura. Lasa sa se usuce pentru cateva minute. Foloseste un set de foarfece pentru a ridica genele si a le pune pe adeziv.
6. Incepe sa le aplici din coltul exterior al ochiului. Stai cat mai aproape de ochi cu putinta. Asigura-te ca lasi un spatiu natural intre gene.
7. Odata ce genele sunt aplicate, lasa-le sa se usuce pentru cateva minute, dupa care poti continua cu machiajul tau.
Pentru un look mai dramatic aplica fard de pleoape inchis la culoare pe partea superioara a genei. In acest fel vei camufla foarte bine genele false.
8. Aplica rimel pe gene pentru a le uni cu cele reale.
Genele false arata bine, insa genele care arata a fi false nu arata bine deloc. Acestea transmit acea falsitate pe intregul chip si acesta nu este un lucru pe care sa ti-l doresti.
Ai grija la lungimea genelor, dar si la modul in care acestea sunt aplicate. O lungime corespunzatoare a genelor si o aplicare corecta te pot scapa de anumite inconveniente. Oricat d emult ti-ai dori sa ai genele foarte lungi, nu este cazul sa exagerezi. Pastreaza-le totusi in limitele normale.

Citeste si:  Cum scapi de celulita
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.