Antreneaza-ti mintea inainte sa iti antrenezi corpul

Anul Nou este la colt, asta insemnand ca mai avem putin pana sa ne asezam si sa ne notam dorintele noastre pentru anul care vine. Si sa speram ca 2011 ne va aduce cu adevarat ce ne dorim. Lucreaza mai inteligent, joaca mai dur, mananca mai bine, si, bineinteles, fa exercitii in mod regulat. Lista noastra e cam aceeasi in fiecare an, dupa cum puteti vedea.
Dar exista o problema constanta. De obicei, nu ne vine sa ne apucam de fitness, dupa cum am promis. Se pare totusi ca acest obicei va deveni doar un mit, pentru ca avem cateva sfaturi simple pentru voi despre cum sa va antrenati mintea pentru a fii in forma.
1. Reconcentreaza-te
Pe locul unu al renuntarilor sunt oamenii care nu mai cred ca este posibil. Dar stii ca daca slabesti 1-2 kg de grasime sau iei 1-2 kg de muschi pe saptamana, nu numai ca este realist, dar este si practic predictibil cu exercitiile potrivite si cu nutritia adecvata. Obtine informatiile de care ai nevoie si lupta pentru a le face sa devina realitate.
2. Identifica obstacolele
Ce sta in calea atingerii telurilor tale? Este timpul sa iti reanalizezi situatia actuala si sa nu renunti pur si simplu.
3. ” Zdruncina-ti” rutina
Daca repeti acelasi program cardio luni la rand, sansele ca rezultatele tale sa dispara sunt extrem de mari. Fazele programului sunt o componenta critica pentru succes.
4. Motiveaza-te
Angajamentul catre alti oameni poate sa construiasca motivatia, daca dorinta interioara, personala se diminueaza. Daca experimentezi si tu acest lucru, atunci ar fi mai bine sa iti iei angajamentul fata de un prieten de workout, un trainer, un nutritionist, sau sa cauta ceva activitati de grup care sa te inspire catre exercitii. Majoritatea salilor de gimnastica ofera cursuri precum yoga, box, arte martiale, salsa, etc.
5. Ia o pauza
Ai nevoie de o vacanta? Planuieste o escapada de la fitness, sau mai bine o vacanta fitness. In functie de nivelul tau, ai putea sa planuiesti o escapada pe munte, schii sau orice alt sport de iarna.

Citeste si:  Relatia dintre alcool si trigliceride

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.