Tratamentul care te scapa de Vitiligo

Vitiligo este o boala cronica care afecteaza circa 1-2% din populatie. Este una dintre cele mai frecvente discromii cutanate si din pacate o boala teribil de inestetica mai ales pentru femei si mai ales atunci cand apare pe fata sau in zone vizibile.

Si cum noi, femeile, vrem sa aratam bine, gasim mereu tot felul de metode cum sa ascundem petele inestetice, tot felul de creme, fonduri de ten si farduri astfel incat atunci cand iesim din casa, nimeni sa nu banuiasca ce se ascunde sub stratul de make-up. Seara insa, cand ne demachiem, starea noastra de bine este curmata rapid cand ne confruntam direct cu petele alb-maronii.

Citeste si:  Pearl Drops incurajeaza zambetul natural si sanatos

Tehnologia a avansat si a venit si de data aceasta in ajutorul nostru cu ceva revolutionar. Acum putem scapa definitiv de zonele depigmentate cu Excilite Deka-un sistem complet pentru fototerapie tintita si selectiva. Excilite combina avantajele unei tehnologii avansate cu un design practic si functional. Asemanator laserului, are o emisie monocromatica cu aceeasi lungime de unda si intensitate ridicata.

Citeste si:  Foloseste prospetimea florilor

Cu toate acestea, comparativ cu sursele de laser, Excilite ofera avantaje semnificative. Poate trata suprafete mult mai mari in mod uniform, timpul de tratament este mult mai redus si actiunea sa rapida difera de metodele obisnuite de fototerapie.

Excilite Deka este solutia ideala pentru redarea starii de bine dupa doar cateva sedinte. Un tratament, rapid, eficient, fara medicamente si fara durere, care pe langa Vitiligo poate trata si Psoriazisul, Dermatita atopica, Alopecia areata si Micoza fungoida.

Citeste si:  Cum ne imbracam la birou?
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.