Top trei impletituri la moda

Inca din 2009 au aparut masiv pe scena, defilari ale top modelelor internationale cu impletituri care mai de care mai aduse la rang de arta. Mai mult, anul trecut, au aparut in Bucuresti primele saloane specializate exclusiv pe acest tip de coafura, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Tendintele arata ca si in 2013 ne vom bucura de aceste coafuri de Sanziene, gata sa seduca orice privitor, indiferent de gradul de exigenta pe care il poseda.

Citeste si:  Dieta coreana

Dar sa vedem un top trei coafuri la moda in sezonul urmator:

1. Impletitura frantuzeasca. Acest tip de impletitura este cu atat mai vanata de doamne si domnisoare, cu cat poate fi potrivita si in cazul parului de lungime medie spre scurta, si asta pentru ca varfurile vor fi ascunse sunb parul impletit. Impletitura frantuzeasca va crea un aspect lejer, care poate fi lesne incadrat indiferent de ocazie sau de vestimentatie.

Citeste si:  Profu' MENCI te invata sa mananci CU ADEVARAT sanatos!

2. Impletitura ruseasca . Cine, daca nu rusoaicele, au dus la rang de arta parul impletit? Nu putem, deci, sa nu luam in consideratie impletiturile cu inspiratie ruseasca. Pentru o astfel de coafura, ai nevoie insa de un par lung si cat mai bogat. Separa partea frontala cu ajutorul unei clame. Restul parului prinde-l intr-o coada de cal, in spatele uneia dintre urechi. Apoi desprinde coada in doua si impleteste doua cozi identice, preferabil in mod clasic, in trei. Incearca sa lasi parul cat mai liber, ca rezultatul final sa para unul nefortat, iar coafura sa fie una lejera. Si, in sfarsit impleteste si partea frontala, in directia celorlalte doua. La final, fixeaz-o peste primele doua cozi cu doua agrafe.

3. Impletitura coada laptaresei. Fa o carare pe mijloc si impleteste parul normal, in doua cozi. Apoi trece-le una peste alta si prinde cu agrafe. Este mai simplu decat ti-ai imagina. Succes!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.