Tips-uri pentru gene frumoase

Care dintre noi nu si-a dorit gene gene ca ale lui Marylin Monroe? Atat de senzuale si de delicate….Este de ajuns o fluturare si El intoarce capul vrajit…Luati, deci, aminte:

1. Demachiatul este regula principala!!! Intodeauna ne demachiem seara, inainte de culcare. In cazul in care se intampla sa uitam, o facem dimineata…in orice caz, in nici un caz nu aplicam mascara pe genele incarcate din ajun!

2. Alegeti cu grija tipul de rimel, astfel incat, pe langa capacitatea de alungire si conturare a genelor, sa detina si proprietatea de hranire si fortificare a lor.

Citeste si:  Cum ne descalcim parul?

3. Pentru a evita ca genele sa se lipeasca putem aplica un praf de pudra inaintea de aplicarea mascarei – le va separa si va da un aspect ingrijit.

4. Mascara pe genele de jos aplicam doar atunci cand suntem odihnite si nu aveam cearcane sau pungi, deoarece le va nuanta si scoate in evidenta!

5. Pentru indesirea si hranirea genelor este recomandat de multe persoane, inclsiv subsemnata, ulei de ricin. Il gasiti la orice farmacie si il puteti aplica seara, inainte de culcare – dupa demachiere, bineinteles!!!

Citeste si:  Cum sa ne ingrijim parul in nuante de blond

6. Daca va nemultumeste lungimea genelor, puteti incerca, alaturi de un balsam regenerator (eventual uleiul de ricin mai sus mentionat) tehnica tunsului de gene primavara – nu mai mult de 1/2 de mm. O luna jumatate mai tarziu veti observa diferenta – indicat a se apela la aceasta metoda pentru prima data la un specialist.

7. Pentru intoarecerea genelor, puteti folosi clesti speciali sau rimeluri speciale. Insa noi va recomandam urmatoarea metoda simpla si eficace: puneti degetul intre gene cu ochii deschisi, dupa care strangeti pleoapele. Exercitiul poate fi repetat oricand, oriunde si are ca efect un onduleu natural al genelor!

Citeste si:  Ingrijirea tenului uscat

8. Alegeti culorile rimelului in functie de culoarea ochilor, pentru un efect cat ma puternic: negru – pentru orice culoare de iris, albastru si bleumarin pentru ochi caprui, violet si aubergine pentru ochii verzi, maro pentru ochii albastri.


3 Comentarii
  1. am genele frumoase natural si nustiu daca sa le machez sau nu sunt lungi dese groase singurul lucru este curbura doar ea lipseste prin urmare mam gandit smai cumpar un ondulator de gene si sa folosesc doar un tratament de ingrijire pe lee hju are rost sa ma dau k rimel nu?voi cemi recomandati ?as vrea sa stiu si eu ce e maqi potrivit pt k parca ai aiurea sa ma dau k rimel daca chiar nu am nevoie ma gtandesc inss ca daca ma dau doar cu crema repestiva voi arata stearsa la gene sau va arta aiurea la machej ,daca am nevoie d eun rimel va rog sami spuneti ce fe de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.