Te ingrijoreaza alunitele? Descopera din timp cancerul de piele

Cancerul este boala secolului de care ne ferim cu totii cat putem, analize periodice, tratamente dureroase si terapii naturiste atunci cand este nevoie. Expertii in medicina au descoperit de curand o noua tehnologie care ne ajuta sa prevenim cancerul de piele.

Pacientii cu multe alunite sunt adesea predispusi la cancer de piele. De aceea sunt examinati la fiecare trei luni pentru simptome. Analizele indicate erau pana acum foarte scumpe si se axau în mare parte pe alunite individuale sau zone de piele cu anomalii. Acum, exista posibilitatea de a crea in cateva secunde imagini complete ale pielii.

Citeste si:  Pacatele dietelor

Sistemul Bodystudio ATBM este complet automat, rapid si extrem de precis, cu pana la 72 megapixeli permite fotografierea intregul corp in aproape 4 minute. Procedura ajuta la diagnosticarea si depistarea precoce a melanomului. Software-ul evalueaza nevii melanocitari si masoara dimensiunea, diametrul, culoarea si simetria lor.

Modulul FotoFinder de scanare a corpului combinat ulterior cu examinarea medicilor specialisti duce la o diagnosticare eficienta si mult mai rapida a celulelor canceroase.
Nu mai sta pe ganduri, e vorba doar de cateva fotografii care iti pot salva viata!

Citeste si:  Chimicale toxice in cosmetice

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.