Targul Clothes Next Door la Arenele Romane

Please select a featured image for your post

S-a racorit pe afara, dar moda nu se sperie de vremea rea. Targul Clothes Next Door se afla la a doua editie, si se anunta a fi unul dintre cele mai mari targuri de haine vintage si accesorii de handmade al toamnei. La Arenele Romane intre 23 si 25 octombrie se vor aduna la un loc peste 100 de proprietare de bloguri vintage si vanzatoare de hainute de-ale bunicii.

Citeste si:  Lupta cu celulita!

Festivitatile vor avea loc intr-un cort incalzit, la adapost de temperiile vremii. Sa vedem cum se descurca organizatorii cu spatiul pus la dispozitie. O problema des intalnita la targurile de vintage care au loc in cafenele/ceainarii este ca nu prea e spatiu si cabine de proba nici atat. Cum vor rezolva problema asta intr-un cort, ma intreb.

Citeste si:  Haina il face pe om. Dar coafura ce spune despre tine?

Pe de alta parte ma bucura faptul ca intrarea este libera. Astfel se vor evita situatii de genul: „cafea inclusa in taxa de intrare dar masina de cafea este stricata”. La naiba…

Dar daca tot am adus vorba de cafea, va exista un bar amenajat de unde vizitatorii sa-si cumpere refreshments. De asemenea un DJ profesionist va asigura coloana sonora a shopping-ului tau.

Citeste si:  Dieta supermodelelor

Daca ajungeti in zona, nu uitati sa treceti pe la standul nr. 100 unde Charity Gift scoate la vanzare diferite obiecte si accesorii. Cu banii obtinuti se vor face donatii pentru diverse cauze: mediu, social, sanatate, cultura, educatie, protectia animalelor si a minoritatilor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.