Slabire rapida cu apa

Daca mi-ar fi spus cineva acum multi ani ca band apa voi scapa de cateva kilograme nedorite, as fi intors spatele si as fi ras in sinea mea de naivitatea lui.
In timp, am descoperit ca apa nu numai ca este vitala, dar ea ne poate ajuta si sa slabim.

Cum este posibil acest lucru?

Se pare ca persoanele care consuma doua pahare de apa inainte de masa, slabesc mult mai repede decat persoanele care nu consuma suficienta apa.

Atunci cand bem apa, senzatia de foame scade, ne balonam si mancam mai putin.
Cu doua pahare de apa baute inainte de fiecare masa, putem slabi pana la 7 kilograme pe luna, mult mai mult decat persoanele care urmeaza o dieta normala , hipocalorica.

Daca nu stiai, apa are zero calorii si iti da senzatia de satietate chiar inainte de a te apuca de mancat. In felul acesta nu mai esti tentata sa incerci toate deliciile de pe masa sau sa simti ca iti este foame, desi abia ai mancat.

Asadar, aceasta slabire rapida cu apa inainte de masa chiar da roade, daca te tii de ea si daca nu inlocuiesti apa cu bauturile carbogazoase sau dulci.

Citeste si:  Cum sa fii seducatoare

O alta metoda de slabire rapida cu apa , foarte populara in randul celor care sunt la curent cu regimurile alimentare, presupune folosirea unei cure de detoxifiere, bazata pe apa calda, fiarta.

Acesta metoda de slabire si detoxifiere se face in 3 etape. In prima etapa sau prima saptamana, se bea jumatate de litru de apa fiarta, zilnic, dimineata, pe stomacul gol.

Citeste si:  Folosirea uscatorului de par

In cea de-a doua saptamana/etapa, se bea un litru de apa fiarta, dimineata, tot pe stomacul gol, urmand ca in cea de-a 3-a saptamana sa mai adaugam jumatate de litru, la fel, dimineata pe stomacul gol.

Avantajul acestei diete este ca putem consuma mancare obisnuita in timpul zilei, preferabil sa nu fie bogata in grasimi.

Aceasta cura de slabire rapida pe baza de apa ne ajuta se ne detoxifiem organismul si sa pierdem cateva kilograme intr-un timp relativ scurt.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.