Silueta perfecta fara bisturiu

Multe dintre noi asociem silueta perfecta cu diete drastice, operatii dureroase sau eforturi maxime in sala de fitness. Din pacate acestea au rezultate fie dureroase, fie intr-un timp indelungat. Vrei rezultate rapide, fara durere si fara timp de recuperare? Suna ca un vis, nu? Este insa si realizabil. Noua tehnologie in materie de remodelare corporala ofera 2 tratamente non-invazive care impreuna te scapa rapid de celulita si de centimetrii in plus.

Citeste si:  Creme cu scortisoara

4 sedinte de VelaShape II si 2 sedinte de Criolipoliza sunt secretul vedetelor de la Hollywood, proceduri adoptate de curand si de vedetele autohtone precum Nicoleta Luciu, Dana Savuica, Adelina Pestritu, Iulia Vantur.

Criolipoliza CoolTech este cel mai eficient tratament de slabire localizata prin inghetare. Stratul de grasime este inghetat pana la -8 grade si se reduce cu 30% dupa doar prima sedinta nepermitand dupa tratament acumularea de grasimi in zona tratata.

Citeste si:  Ghidul pielii perfecte

VelaShape II distruge celulita si reduce aspectul de coaja de portocala cu revolutionara tehnologie elos(radiofrecventa bipolara si infrarosu)combinata cu masajul mecanic si vacuum. Cele patru tehnologii diminueaza celulita si redau fermitate pielii.

Indiferent de anotimp, o femeie trebuie sa arate intotdeauna senzational, din cap pana in picioare. Cu o silueta de invidiat, vei straluci si vei acapara toate privirile.

Citeste si:  Top trei impletituri la moda

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.