S-a lansat noua gama Rexona Crystal

Bucuresti, 12 martie 2010 – Rexona, deodorantul numarul 1 in lume, lanseaza noua gama Rexona Crystal care ofera cea mai buna performanta anti-urme albe si aceeasi protectie Rexona, datorita celei mai bune formule de pana acum. Rexona Crystal este accesoriul care nu poate lipsi din tinuta niciunei femei moderne, care ia atitudine in tot ceea ce face in viata de zi cu zi.

Rexona Crystal este deodorantul care asigura o tinuta impecabila, mai ales cand tinuta e acel little black dress care da un farmec aparte si care ocupa un loc important in garderoba femeii moderne. Alaturi de celelalte accesorii care o pun in evidenta: gentuta plic, cerceii chic sau pantofii cu toc cui, Rexona Crystal este secretul care o face sa devina memorabila. Noua gama este creata de Ann Gottlieb*, parfumier renumit, autoare a unor parfumuri celebre precum J’Adore by Christian Dior, CK One, Daisy By Marc Jacobs, Obsession by Calvin Klein.

Citeste si:  3 terapii de tonifiere a bustului

Click aici pentru galeria foto.

Raspunzand nevoilor si preferintelor oricarei femei, deodorantul poate fi folosit in unul dintre cele trei tipuri de aplicator din gama: spray, roll-on sau stick. Fiecare dintre acestea este disponibil in trei variante de parfum – Clear Pure, Clear Diamond si Clear Aqua, asortandu-se starii de spirit, momentului sau tinutei purtate.

Noua gama Rexona Crystal vorbeste despre feminitate in toate rolurile pe care femeia de azi le joaca in viata cotidiana – spontana si senzuala, aventuroasa sau romantica. Toate aceste atitudini sunt reprezentate in cadrul noii campanii de imagine care le are in prim plan pe ambasadoarele Rexona Crystal: Diana Dumitrescu, Alina Chivulescu si Laura Cosoi. Surprinse in ipostaze memorabile: Diana ca seducatoarea Marilyn Monroe, Alina ca misterioasa si eleganta Audrey Hepburn, Laura in rolul indraznetei Angelina Jolie, cele trei vedete vorbesc despre atitudinea si indrazneala care fac orice femeie moderna sa devina
memorabila.

Citeste si:  Cum scapam de carii

Click aici pentru galeria foto.

Rexona este deodorantul numarul 1 in lume, care inregistreaza cele mai mari vanzari si detine cele mai mari cote de piata la nivel mondial (cota de piata valorica globala – studiu AcNielsen). Rexona este o marca a companiei Unilever si este principalul motor al cresterii Unilever pe piata romaneasca a deodorantelor.

Citeste si:  Noi parfumuri recomandate pentru aceasta primavara

* Ann Gottlieb a invatat arta, stiinta si afacerea parfumurilor sub tutela mentorului sau, doamna Estée Lauder. Ann a fondat propria companie, Ann Gottlieb Associates, in 1983, si a dezvoltat parfumuri de top pentru toate segmentele de piata. Serviciile pe care Ann le ofera acopera intreaga gama a spectrului de parfumuri, incluzand parfumuri fine, retail de specialitate si ingrijirea corpului. Ann lucreaza cu clienti de talie internationala, de pe mai multe continente: America de Nord, Europa, America Latina si Asia. (www.anngottlieb.com)


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.