Rochii care se transforma (si ma sperie)

Please select a featured image for your post

In aceste vremuri in care criza economica baga frica in noi si in dulapul nostru de haine, evident ca incercam sa gasim acele produse de imbracaminte care sa ofere cel mai bun raport pret/valoare. Daca tot dau un ban pe o rochie, vreau sa stiu ca pot sa o port in mai multe feluri si combinatii.

Pentru femeile care sunt ca mine, s-a inventat mai nou rochia „Infinity”, pe care o poti modela in diferite forme, cu un nod aici sau o pensa acolo. Rochia respectiva (din bumbac) face parte din cea mai noua colectie a Donnei Karan.

Citeste si:  Masaj facial

Este impropriu spus ca Donna Karan a inventat acest gen de rochie, pentru ca de fapt ea exista de ceva vreme. Este un model wrap-around ceva mai versatil.

Rochia Infinity poate fi purtata in cel putin 9 moduri diferite, toate ilustrate pe site-ul produsului. Nu stiu daca rochia vine cu un manual de instructiuni, dar la cat de complicate par unele modele, cu siguranta ar trebui. Am senzatia ca ar trebui sa fiu un fel de inginer ca sa-mi dau seama cum se poate modela rochia asta. Sau cel putin un arhitect.

Citeste si:  Avantaje si dezavantaje gene false

Infinity este disponibila in trei culori (negru, indigo si rosu) si costa 965 de dolari (625 de euro).

Sincer, mi se pare cam mult de platit pentru o bucata de material pe care o manevrezi in diverse moduri. Pe de alta parte, daca intr-adevar cumperi 9 rochii (nu doar una), atunci de fapt pretul este de 100 de dolari pe rochie. 🙂

Un alt exemplu de astfel de model de rochie, vine de la Nadia si colecia ei Butter. Nadia este o specialista in rochia wrap-around si nu-i este teama sa se joace cu diferite materiale, culori si chiar si imprimeuri. La 250 de dolari rochia, este si mai convenabil ca pret (desi spre deosebire de modelul Infinity) inca nu am gasit un site care sa livreze si in Romania).

Citeste si:  Look de telenovela ( video)

Ce parere aveti despre rochiile wrap around care isi modifica forma?


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.