Pantoful momentului: Platforme cu tocuri cui

Please select a featured image for your post

Zapada se asterne senin pe trotuare iar noi privim spre alte meleaguri unde trendurile in materie de pantofi se dezvolta pe uscat si pe covoare rosii. Unul din pantofii momentului este platforma cu toc cui si nu sunt foarte sigura ce parere am despre ei.

Dakota Fanning a aparut intr-o pereche de pantofi de gen la premiera filmului New Moon. Erau de culoare rosie acoperiti in material textil satinat si cred ca arata foarte dragut in ei, chiar daca rochia era odioasa. La ceremonia de duminica seara de la Golden Globes a fost randul lui Kate Hudson sa apara intr-o pereche de platforme albe cu toc cui, care insa nu-mi plac la fel de mult. Aduc putin cu pantofi de stripperita. 🙂

Citeste si:  Masti de toamna cu gutuie

Designerii Steve Madden, Christian Loboutin si Alexander McQueen au scos de asemenea modele asemanatoare pe piata. Cel putin McQueen se pare ca a renuntat la ideea de a face mai popularii pantofii purtati de Lady Gaga in videoclipul Bad Romance. Slava Domnului.

In comparatie cu acel model, platformele cu toc cui sunt chiar o idee sanatoasa. Dar raman foarte inalti si terifianti pentru fetele care nu sunt obisnuite cu tocuri de peste 5 centimetri inaltime. Iar puisorii astia au tocuri de 7,5 centimetri. Platforma are o inaltime de 2-3 centimetri.

Citeste si:  Piele stralucitoare cu remedii de casa

Nu pot sa ma hotarasc daca imi plac mai mult platformele delimitate de corpul pantofului sau modelele care au o forma uniforma. Primul model este retro si aduce aminte de platformele din trecut, iar modelul din urma este mai avangardist si stilat. Orice ar fi, sigur as fi in stare sa-mi rup glezna pe unul dintre ele.

Citeste si:  Trucuri despre produsele cosmetice

Ce parere ai despre genul acesta de pantofi?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.