Operatii estetice: vezi ce vedete si-au marit buzele!

Meg Ryan a suferit mai multe proceduri de augmentare a buzelor dar noi nu ne explicam cum de adorabila actrita a facut pasul aceasta. Ne placea mai mult cand facea pereche cu Tom Hanks in „Nopti albe in Seattle”(1993).

Desi se jura ca nu si-a facut alte operatii estetice, Nicole Kidman a recunoscut ca si-a injectat Botox in buze pentru un aspect mai voluptuos. Noi spunem doar ca are un zambet „de gheata”.

Citeste si:  Consum excesiv vitamina E

Jessica Simpson e un alt exemplu de buze cu aspect indoielnic. Nici artistei nu i-a placut rezultatul operatiei cosmetice pana la urma si a promis ca nu va mai face niciuna pe viitor.

Se pare ca ambele surori Simpson sunt nemultumite de infatisarea lor. Dupa ce si-a modificat nasul, cantareata a simtit de cuviinta sa-si mareasca buzele, insa a inteles ca „less is more”. Spre deosebire de sora sa, interventia a fost una de succes pentru Ashley.

Citeste si:  Machiaj de vineri seara

Putem spune cu usurinta ca Lisa Rinna a exagerat cu injectiile in buze. Culmea e ca actrita avea niste buze extrem de seducatoare asa incat crticam aspru decizia ei in prinvinta aceasta.

Actrita Nikki Cox, cunoscuta din seriale de televiziune, este iarasi o vedeta care a intrecut orice limita. Arata efectiv ca un monstru iar noi ne intrebam ce anume le impringe pe celebritati sa apeleze la bisturiu.

Citeste si:  Machiaj pentru ten inchis (video)

Melanie Griffith s-a supus mai multor interventii chirurgicale cu scop estetic de-a lungul vremii, dar parca nimic nu se compara cu buzele injectate cu colagen. Complet neatragatoare!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.