Ochi frumosi fara riduri in 4 zile

Inamicul numarul unu al femeilor este din pacate timpul. Trecerea anilor lasa urme vizibile in primul rand la nivelul fetei. Simtitor, pielea isi pierde din elasticitate, iar cutele inestetice isi fac treptat aparitia. Prevenirea lor este dificila, iar atunci cand apar devin o problema greu de ascuns cu trucuri cosmetice sau tratamente naturiste.

Asa ca nu mai aruncati banii pe creme antirid scumpe si masti care n-au niciun efect. Incercati doua protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o reintinerire completa, intr-un timp scurt, fara durere si fara bisturiu.

Citeste si:  Pregatirea pielii pentru machiaj (video)

Ridurile apar datorita lipsei colagenului din piele. Acesta se pierde prin expunerea la soare si cu inaintarea in varsta. Tehnologia etwo sterge semnele de imbatranire printr-un sistem ce mareste straturile de colagen. Etwo combina eficient cele doua aplicatoare. Aplicatorul Sublime utilizeaza tehnologia elos si combina eficient si sigur nivelele de lumina infrarosie si radio frecventa bi-polara pentru remodelarea dermului profund, stimuland totodata productia de colagen. Aplicatorul Sublative directioneaza caldura energiei in straturile superioare ale dermului. Prin combinarea celor doua se obtin rezultate remarcabile pe textura pielii.

Citeste si:  Slabitul, o noua moda

Avantajele acestor tratamente sunt ca nu costa o avere, au rezultate exceptionale chiar si dupa 4 zile si nu necesita timp de recuperare. Si tu poti scapa de riduri cu noua tehnologie etwo si cu siguranta imaginea din fata oglinzii va fi cea pe care ti-o doresti, indiferent de varsta biologica.

4 Comentarii
  1. \’\’Inamicul numarul unu al femeilor este din pacate timpul.\’\’

    Zau asa ? Nu bolile, accidentele sau saracia? Nu cancerul de san sau un BTS grav? La ora la care scriu acest comment sunt ingrozita ca am contractat SIDA, in urma unui contact sexual neprotejat cu un tip care am aflat ulterior ca e seropozitiv.

    Asa ca NUUU, timpul nu e inamicul numarul unu, e cel mai bun prieten, daca il ai.

    Imi doresc din adancul sufletului sa ma uit in oglinda intr-o buna zi si sa vad o fata zbarcita si patata incadrata de par alb, dar incununata de zambetul unei vieti implinite .

    That might never happen for me.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.