O vara fara celulita

Please select a featured image for your post

Daca traiati cu impresia ca numai femeile plinute au celulita, a venit momentul adevarului: toate femeile sunt rpedispuse spre celulita, indiferent de greutate sau varsta. Celulita da pielii aspectul de coaja de portocala, deformeaza pielea astfel incat apar mici gropite sau denivelari si poate deveni chiar si dureroasa. De celulita nu scapam niciodata in totalitate, insa putem sa o diminuam si sa o tinem sub control, pentru a nu napadi si alte parti ale corpului.

Masajul anticelulitic. Este intr-adevar una dintre cele mai dureroase forme de masaj, insa daca ai vointa sa faci toate cele 10 sedinte care sunt recomandate de catre terapeut, ai toate sansele ca celulita sa se diminueaza vizibil. Masajul anticelulitc este brutal pentru ca se rupe stratul de celulita, care este apoi eliminat, in acelasi mod in care organismul elimina si alte toxine. Prin masarea zonelor afectate de celulita se ajuta si la aliminarea apei din tesuturi si implicit la scadeerea in centimentri, chiar daca nu neaparat in greutate.

Citeste si:  Avantajele sampoanelor bio
Masajul anticelulitic trebuie facut gradat, pentru a evita spasmele celulare. Incepeti prin miscari line, folosind numai varfurile degetelor, pana cand simtiti ca se incalzeste zona, apoi puteti incepe sa masati mai energic. Este destul de greu sa va faceti sigure masajul anticelulitic, asta si pentru ca tindem sa nu fortam pargul durerii suportabile, spre deosebire de un maseur preofesionist, care aplica masajul corect, chiar daca doare. O solutie buna insa, pentru masajul la domiciliu, sunt dispozitivele pentru masaj, din lemn sau din plastic, care au de obicei tepi si care prin rotirea pe suprafata pielii ajuta la ruperea celuleor pline cu apa si la eliminarea apei din organism.

Citeste si:  Cum sa-ti tunzi parul acasa
Cremele anticelulitice. Masajul anticelulitic va fi cu atat mai eficient cu cat vei folosi si creme anticelulitice. Multe dintre acestea iti promit efecte garantate, insa adevarul este ca fiecare organism in parte reactioneaza altfel la ingredientele cremei, asa ca o crema care este foarte buna pentru o prietena, se poate sa nu aiba nici un efecte asupra ta. Majoritatea cremelor anticelulitice au efect dublu, ajutand atat la eliminarea apei cat si la fermitatea pileii.

Dupa cum spuneam insa, nu exista creme minune, pe care le aplici seara si dimineata esti ca noua, dimpotriva, pentru a avea rezultatele scontate, aplicarea cremei anticelulitice trebuie dublata si de masaj anticelulitic si miscare. O dieta echlibrata, din care ati eliminat sucurile carbogazoase, cafeaua si grasimile ar trebui sa ajute la fel de mult la diminuarea celulitei ca si masajul si crema. Cremele anticelulitice sunt destul de costisitoare, mai ales daca doriti sa faceti un tratament complet, insa exista si variante mai accesibile, respectiv cremele preparate in casa, pe baza de ingrediente natrurale, care sunt cunoscute pentru efectele benefice asupra pielii. Din aceasta categorie face parte zatul de cafea si cafeaua macinata, cojile de nuci macinate, uleiuri esentiale de citrice etc.

Citeste si:  Slabeste la rece in Luna lui Cuptor!
Fa miscare! Miscarea este esentiala pentru a a-ti recupera forma si silueta. Chiar daca slabesti tinand diete sau elimini celulita prin masaj, pielea va ramae flasca si va avea nevoie de tonifiere. Nici o crema tonifianta nu poate afce pentru organismul tau ceea ce poate face o ora de miscare, la alegere, in functie de preferintele tale.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.