O dieta care face zarva: cu supa de varza

Atat de mult se vorbeste despre dieta cu supa de varza, si pesemne ca se si urmeaza, incat e lucru de mirare cum de n-au aparut restaurante care sa afiseze in fereastra: Servim supa de varza. Adevarul e ca reteta se dovedeste eficienta, detinem marturii ale mai multor persoane care au tinut-o.
Ideea e sa mananci zilnic supa de varza cat mai multa, chiar daca te-ai saturat. De saturat, te saturi, din pacate, foarte repede. Asta e supliciul dietei, supa nu-i tocmai gustoasa, ca sa folosim un eufemism. Rezultatele se vad insa imediat, la sfarsitul unui ciclu de dieta, dupa 7 zile: kilograme bune date jos. Cu atat mai multe, cu cat mancam mai multa supa. Dupa cum veti vedea, e numita oarecum abuziv supa de varza, nu varza predomina.

Citeste si:  Imbatranire piele

Reteta supei de varza

Ingrediente:
o jumatate de varza
6 cepe
3 morcovi
2 ardei grasi verzi
1 cutie de rosii in bullion
150 g ciuperci proaspete
frunze de telina
sare, orice mirodenii sau condimente.

Dieta pentru cele 7 zile

Supa de varza o consumam la toate orele celor 7 zile, cat mai multa. In afara de asta, mai avem voie sa mancam dupa cum urmeaza.

Citeste si:  Despre punctele negre

Ziua 1
Fructe, mai putin banane, ceai neindulcit, apa plata.

Ziua 2
Legume proaspete, mai putin cartofi, fasole, mazare si porumb, crude, fierte sau coapte, deci gatite fara ulei, apa plata.

Ziua 3
Legume si fructe, combinatie intre zilele precedente, apa plata.

Ziua 4
Banane si lapte degresat, ambele din belsug.

Ziua 5
Pana la 600 g de carne de vita sau de pui fara piele fiarta sau fripta si pana la 1 kg de rosii proaspete, apa plata.

Ziua 6
Pana la 600 g carne de vita sau peste, legume proaspete, apa plata.
MARE ATENTIE: carnea de vita va fi obligatoriu prezenta intr-una dintre aceste doua zile, 5 si 6. O putem consuma si in ambele. Asadar, n-avem voie pui in ziua 5, apoi peste in ziua 6.

Citeste si:  Frumusetea si varsta II: 20-35 de ani

Ziua 7
Pilaf de orez brun si sucuri proaspete de fructe sau legume, neindulcite.

Dupa aceasta saptamana, dieta poate fi reluata, daca e cazul, lasand sa treaca alte doua saptamani de alimentatie normala. Silueta capatata o putem mentine daca ne corectam unele naravuri privind alimentatia: prajeala, multa paine, sosuri, grasime si locul acelea unde se ia masa cu fast, numit, in consecinta, fast food.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.