Noi impletituri pentru toamna 2012

Lasa-te inspirata de ultimele reinterpretari ale stilistilor celebri si adauga mereu o coafura originala vestimentatiei elegant construite pentru noul sezon. E timpul sa citesti din nou despre tendintele pentru coafura, viziunea designerilor si stilistilor despre felul in care poti purta parul in aceasta toamna.

Spune la revedere cozilor impletite clasice pentru ca, in toamna 201,2 trebuie sa fii cat mai creativa cu parul tau. Lasa-te inspirata din prezentarea Emilio Pucci unde modelele au purtat parul impletit in frunte si mult volum sau din prezentarea Tory Burch unde cozile impletite neglijent pe o parte au fost la ordinea zilei.

Citeste si:  Cum facem miscare pe canicula

foto

Alege un stil feminin de inspiratie slava si impleteste o suvita in jurul capului, pastrand randurile lejere. Restul parului poate coafat cu carare pe mijloc si mult volum, asa cum apare in prezentarea Emilio Pucci.

Parul impletit nu isi pierde din senzualitate in nici un anotimp, pregateste-te sa incerci o coafura de petrecere in stil romantic! Foloseste impletiturile stil os de peste in doua cozi si scoate suvite rebele in jurul fetei astfel incat sa pari sosita direct de la un “garden party” cu invitati boemi.

Citeste si:  Cele mai bune tratamente pentru vergeturile vechi

foto

Imparte parul in doua cozi egale. Alege din exteriorul partii stangi, scoate o suvita subtire pe care o unesti cu cealalta coada groasa. Acum, alege din partea dreapta o suvita subtire din exterior si uneste-o cu prima coada groasa din stanga. Ideal este sa creezi o coada impletita neglijent, cu o textura gen material textil sifonat, pentru un look casual si sexy!

Exista nenumarate variante extrem de elegante pentru seara: poti construi un coc modern neomogen, in spatele capului. Impleteste parul stil spic astfel incat sa ramana destule suvite in partea din fata pentru a crea o carare pe o parte in stilul anilor ’20. Lasa-te inspirata din prezentarea show-ului Jason Wu si uimeste la urmatorul cocktail party cu un coc extrem de chic.

Citeste si:  Make up a la Angelina Jolie

foto

Colectia Fendi pentru toamna/iarna 2012/2013 nu a adus doar stiluri vestimentare noi, ci si un stil de impletitura ideal pentru parul lung sau mediu. Mici suvite rasucite una in jurul celeilalte au creat atat cozi lejere in jurul gatului cat si o bentita foarte chic pe frunte.

Pentru mai multe idei originale vezi galeria noastra foto!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.