Muzeul Virtual al Incaltamintei – Virtual Shoe Museum

Please select a featured image for your post

Daca iti plac pantofi, atunci vei iubi la nebunie Muzeul Virtual al Incaltamintei. Dupa care vei ajunge sa privesti altfel botoseii din picioare, indiferent cat de urati ar fi, categoric sunt mai purtabili si comozi decat 99% din creatiile pe care le vezi in Virtual Shoe Museum.

Dar oricum e foarte indicat sa petreci o jumatate de ora navigand din categorie in categorie pe virtualshoemuseum.com sa vezi ce le coace mintea designerilor din lumea intreaga.

Citeste si:  Cele mai cautate diete pe internet

Website-ul apartine Lisei Snook, care in 2004 a lansat o chemare catre toti designer-ii si fotografii din lumea intreaga care au poze cu pantofi mai ‘speciali’ sa-i trimita materiale pentru a pune baza de date pe picioare. Din fericire pentru publicul internaut shoe-addicted din lumea intreaga, rugamintile ei au fost ascultate.

Astfel ca acum site-ul se faleste cu o colectie impresionanta de cateva mii de poze si schite de pantofi, care de care mai bizare. Colectiile se pot naviga in functie de culoare, designer, functia pantofului, stilul, forma etc.

Citeste si:  Ulei de par pentru varfuri despicate

Deocamdata site-ul serveste doar poze si video-uri cu legatura cu pantofi si design-ul de pantofi, dar Lisa Snook are planuri mari pentru muzeul ei.

„Avem multe planuri de viitor. In curand vizitatorii vor putea sa-sl selecteze modelele preferate si sa aiba un spatiu propriu in muzeul virtual unde sa le expunda. O sa mai adaugam materiale video cu designeri si colectionar de pantofi. Vrem sa punem pe picioare o expozitie mobila de pantofi virtuali la care sa contribuie diversi designeri invitati. Si bineinteles pentru colectionarii de pantofi, vrem sa publicam manualul suprem al pantofilor!”

Citeste si:  Cum trebuie sa bem apa ca sa slabim

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.