Miss World Romania 2013 isi va alege castigatoarea pe 1 august

Joi 01 august 2013, in Bucuresti se va alege reprezentanta Romaniei in cea mai importanta competitie intenationala de frumusete – Miss World 2013

In urma preselectiilor Miss World 2013 Romania, ExclusivEvent agentia detinatoare in sistem de exclusivitate a licentei Miss World in Romania a selectat 16 finaliste care se vor lupta joi 01 august 2013 la Club Ambasad’Or Otopeni pentru titlul de cea mai frumoasa romanca din lume si onoarea de a reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete Miss World 2013 care se va desfasura in Indonesia in perioada 02-30 septembrie 2013.

Cele 16 finaliste au inceput de duminica 28 iulie cantonamentul si pregatirile in Bucuresti in cadrul hotelului oficial Premier Palace Hotel & Spa, iar pana la marea finala si dupa marea finala, incepand de luni 29 iulie ele vor fi prezentate publicului si presei in diverse aparitii publice si prezentari de moda in cateva locatii din capitala printre care si in cadrul restaurantului oficial Cocosul Rosu.

Accesul in locatie pentru invitati, public si presa in seara marii finale Miss World 2013 Romania din data de 01 august 2013 este liber si se va face incepand cu ora 19, evenimentul fiind preconizat sa se desfasoare intre orele 20-23. Dress code: fashion.
Din juriul Miss World 2013 Romania va face parte Nicoleta Luciu si alte persoane publice din Romania, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor.

Citeste si:  Ajutor natural pentru celulita

Tinutele prezentate in cadrul finalei vor fi colectii semnate Jolidon (costume de baie), BBY (rochii de seara), www.iiana.ro (tinute traditionale) si Nausica Mode (rochii de seara). In cadrul evenimentului pe scena vor canta Dan Leonte, Amna si alte cateva nume consacrate din industria muzicala romaneasca. Evenimentul va fi prezentat de catre Andrei Dumitriu.
Incepand de luni 29 iulie, pe pagina oficiala de facebook Miss World Romania ( www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page ) se va desfasura un voting online, finalista care va acumula cele mai multe like-uri pana in momentul jurizarii din seara de 01 august, va primi din partea juriului premiul de popularitate „Miss Internet World 2013 Romania”.

Miss World Romania, licenta a agentiei ExclusivEvent, este competitia care desemneaza reprezentanta Romaniei in finala mondiala Miss World.

Miss World – http://www.missworld.com/ – este clasata intre cele patru competitii internationale de frumumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World (ordine alfabetica) fiind considerate cele mai importante competitii de frumusete la nivel mondial – http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_international_beauty_pageants

Citeste si:  Consuma alimente foarte sarace in grasimi

Sub deviza „Beauty with a Purpose” (Frumusete cu un scop), castigatoarele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor si deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume.
Dintre toate competitiile internationale de frumusete Miss World are cea mai activa campanie sociala pe toate continentele si cel cel mai puternic mesaj social, avand la activ donatii facute de peste 450 milioane de usd – www.beautywithapurpose.com

Istoria Miss World se desfasoara de mai mult de o jumatate de secol de pasiune si energie a concurentelor din intreaga lume, care au incercat sa contribuie la societatea globala. http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_World

Creat in Marea Britanie, competitia Miss World a fost organizata pentru prima data in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete in acest moment.
Prima castigatoare a unei competitii internationale de frumusete majore din istorie si anume a titlului Miss World 1951 a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind de altfel la acea vreme prima concurenta dintr-o competitie de frumusete care a purtat un costum de baie format din doua piese, la momentul respectiv (1951) acest lucru fiind tratat ca un act de mare curaj. In 1986 celebra actrita Hale Berry a reprezentat SUA la Miss World. Nu a castigat competitia, dar peste ani, munca i-a fost recompensata cu un trofeu Oscar. O alta actrita celebra si-a facut debutul in showbizz, participand la Miss World in 1994. Frumoasa Aishwarya Rai a castigat odata cu titlul Miss World, admiratia lumii intregi, devenind in timp una dintre cele mai bine platite actrite de la Bollywood.

Citeste si:  Fashion Days - Primul club de shopping online

Finala Miss World 2013 va avea loc in Indonesia in perioada 02-30 septembrie 2013.

Castigatoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China
Ultima reprezentanta a Romaniei in competitia Miss World a fost Alexandra Stanescu, Miss World 2011 Romania, in prezent fiind prezentator tv in cadrul Money Channel.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.