Manichiura japoneza

Manichiura japoneza e un nou stil de manichiura destinat femeilor un pic mai indraznete. Culorile tari si modelele aplicate pe unghiile false au un aer destul de extravagant. Manichiura japoneza se deosebeste de cea clasica sau French prin tehnica si produsele utilizate.

Ceara de albine este produsul natural care face diferenta: face unghia mai rezistenta, mai lucioasa si reda frumusetea naturala a unghiilor. Procedura de ingrijire a unghiilor in maniera japoneza incepe cu o pilire a unghiilor naturale, folosindu-se o pila non-abraziva cu miere. Inainte de aplicarea unghiilor false, se exfoliaza pielea si unghiile, se aplica uleiul de cuticule si se curata pentru a le face cat mai fine cu putinta. Daca esti destul de norocoasa si apelezi la un salon de cosmetica performant, poti avea parte de un masaj relaxant cu infuzii de esente florale pentru a elibera tensiunea musculara. Elementul de senzatie, insa, sta in unghiile false.

Citeste si:  Machiaj ciocolatiu

Unghiile artificiale se aplica pe unghiile naturale folosindu-se un gel acrilic sau tehnici de sculptare. Imediat dupa intarirea unghiilor, incepe procesul de aplicare a unui design unic care poate deveni o adevarata opera de arta. Multe femei au o reala pasiune pentru caligrafia japoneza, astfel ca modelele din aceasta categorie sunt la mare cautare. In rest, exista o infinita paleta de modele din care poti sa alegi pentru o manichiura japoneza. Mai nou se aplica extensii de unghii sau bijuterii pentru un aspect aparte si cat mai sclipitor. Daca vrei sa ai parte de o manichiura japoneza ca la carte, alege un salon de cosmetica profesionist, altfel vei risca sa pleci dezamagita.

Citeste si:  De evitat!!! - 3 beauty-killers

Un comentariu
  1. dupa cate stiu manichiura japoneza este un tratament al unghiilor naturale.Contine doua componente,o pasta si o pudra care se lucreaza in unghie cu ajutorul unei perii speciale ,cu tehnica de lucru speciala,pentru ca unghia sa capete un luciu natural,si totodata sporeste hidratarea ,rezistenta si duriatea unghiei..Dupa acest tip de manichiura ,in niciun caz nu se aplica nici unghii false si nici constructie din gel.Se foloseste dupa indepartarea unghiilor tehnice,exact pentru a reface unghia naturala.Nu se confunda cu modele japoneze ce se aplica pe unghii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.