Make-up de vara

A venit vremea sa te bucuri de machiajul verii, inspirat din bogatia bogatia insulelor tropicale. Fie ca mergi in vacanta mult dorita, pe malul marii, fie ca esti invitata la o petrecere exotica, in oras, nu rata cele mai vibrante culori ale verii.

Machiajul de vara este inspirat, de obicei, din bogatiile naturii. Fa o plimbare intr-o gradina plina de flori, sau, pur si simplu, prin piata. Culorile pe care le vezi aici sunt cele care se poarta vara asta in materie de machiaj. Gandeste-te la auriul piersicilor, la rosul dulce al capsunelor, la galbenul perelor coapte. Este foarte la moda si verdele inspirat de miezul de kiwi, albastrul fructelor de padure si bineinteles, bleul valurilor.

Citeste si:  Folosire creion de buze

Daca iti plac toate aceste culori, nu trebuie sa te limitezi la una singura. Poti amesteca pana la trei culori diferite pentru a te bucura din plin de curcubeul verii. Foloseste eye-liner in culori diferite pe pleoapa de sus si cea de jos, pentru o privire jucausa, apoi intregeste-ti look-ul cu un mascara colorat, verde sau albastru electric.

Citeste si:  Importanta miscarii

Transforma-ti buzele intr-o capsuna dulce sau intr-o felie de portocala coapta, cu ajutorul unui gloss lucios.

In ce priveste unghiile, lasa la o parte vesnicul lac incolor si indrazneste sa folosesti o oja mai inchisa la culoare: un albastru inspirat din culoarea afinelor.

Machiajul verii este lucios, puternic colorat si, mai ales, rezistent la apa, fie ca e vorba de fard, blush sau mascara.

Citeste si:  Concurs Femei-Moderne.ro

cosmetice


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.