Machiajul sprancenelor

Please select a featured image for your post

Sprancenele incadreaza ochii, scot in evidenta trasaturile fetei si pot imbunatati un machiaj facut in graba sau distruge un machiaj perfect. Cu toate astea, sunt neglijate de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de machiaj, singurul tratament pe care il primesc fiind pensarea, si nici asta intotdeauna perfecta. Machierea sprancenelor creeaza un look fresh, te intinereste si completeaza in mod natural machiajul. Umplerea sprancenelor cu produse cosmetice special destinate lor, poate transforma pana si sprancenele foarte subtiri sau pensate inegal sa para perfecte. Produse de machiaj pentru sprancene. La fel ca si in cazul machiajului ochilor sau buzelor, pentru machiajul sprancenelor gasiti produse de diverse texturi si culori, pentru ca machiajul sprancenelor sa fie accesibil tuturor. Dintre aceste produse, cel mai des folosit si mai cunoscut este creionul pentru sprancene. In aplicarea creionului de sprancene, alegeti o culoare care sa se potriveasca cu cea a parului si tenului. Nu folositi un creion foarte ascutiti, pentru ca veti trasa ume mult prea precise si intense. Folositi mai degraba un creion moale, cu varful rotunjit si completati folosirea creionului cu o pudra pentru sprancene, in aceeasi nuanta sau intr-o nunata apropiata.
Citeste si:  Sfaturi pentru un machiaj reusit
Pudra pentru sprancene este mai putin folosita de catre femei atunci cand se machiaza, insa foarte apreciata de catre stilisti. In general, pudra pentru sprancene este mata si contine pigmenti foarte puternici. Daca nu aveti o pudra sepciala pentru sprancene, puteti la fel de bine sa folositi un fard de ochi care este mat si are o nunanta apropiata cu cea a parului. In plus, daca nu aveti experienta in aplicarea machiajului sprancenelor, e mai bine sa folositi fardul pentru ochi, pentru ca este mai usor de corectat si da un aspect mai natural sparncenelor. Aplicati pudra sau fardul folosind o pensula speciala, in unghi, cu miscari usoare si apoi folositi o pensula pentru sprancene pentru a uniformiza culoarea.
Gelul pentru sprancene poate fi incolor, folosit cu scopul de a fixa sprancenele atunci cand acestea sunt neuniforme sau au fire rebele care nu pot fi pensate pentru ca ar strica aspectul general al sprancenei. Daca doriti, puteti folosi un creion pentru sprancene sau o pudra pentru a le umple si abia apoi gelul incolor pentru a fix culoarea. Exista insa si gel colorat pentru sprancene, care nu doar ca fixeaza firele de par, insa le si coloreaza. Gelul si pudra sunt mai putin folosite insa sunt mai usor de folosit, culorile se mixeaza mai usor si se uniformizeaza folosind chiar si degetul, iar intensitatea culorii este mult mai usor de controlat decat atunci cand se foloseste un creion pentru sprancene.
Citeste si:  Cum scapam de porii dilatati
Culoarea potrivita pentru machiajul sprancenelor. Alegerea nunatei pentru pudra, creionul sau gelul pentru sprancene nu este o sarcina prea dificila. Trebuie sa alegeti o culoarea care este cu 1-2 tonuri mai deschisa decat culoarea naturala a sprancenelor. Daca folositi aceeasi culoare cu cea a firelor de par, aceasta se va inchide in contyact cu pielea iar sprancenele vor parea foarte inchise si nenaturale. Nu va fie teama sa experimentati cu diverse texturi si culori, pana cand gasiti nuanta perfecta; in plus, asa va faceti si antrenamentul necesar, mai ales daca nu v-ati machiat sparncenele pana acum. Pentru parul blond, folositi pudra crem deschis; parul blond inchis pana la maro deschis, folositi un creion crem sau o pudra maro deschis. Pentru parul negru, folositi un brown-black, pentru parul alb sau grizonat folositi crem, iar pentru roscatele este indicat, de asemenea, cremul.

Citeste si:  Efectele consumului excesiv de apa
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.