Infuzia care te scapa de acnee

Acneea este o inflamatie a pielii, provocata de secretia excesiva a glandelor sebacee. Este o boala foarte raspandita, dar care ne poate crea un disconfort total uneori. Cum scapam de ea ?

Tratament eficient si sigur

Intraceuticals Clarity este un tratament cu oxigen hiperbaric rapid si sigur impotriva acneei. Doar dupa un singur tratament, tenul va fi si se va simti limpezit si calm. Acneea va fi diminuata, iar bacteriile ce agraveaza porii minimizate in timp ce ingredientii activi vor asigura echilibrul optim pentru a preveni viitoarele eruperi.

Citeste si:  Armistitiu pana trece codul portocaliu

Cum functioneaza Intraceuticals Clarity?
Infuzia Intraceuticals Clarity foloseste trei elemente cheie pentru a atinge rezultate imediate si semnificative: oxigenul hiperbaric -care ajuta la depunerea unor substante active in straturile mai profunde ale tenului, calmand si racorind tenul; serul unic Intraceuticals Clarity -ce contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti care ajuta la hidratarea imediata a tenului, ofera o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si redefinirea conturulului facial; produsele pentru acasa care asigura eficienta maxima si rezultate de lunga durata.

Citeste si:  Rochii de vara in garderoba de iarna

O infuzie Clarity este recomandata la fiecare 3 zile. Dupa terminarea celor 6 sedinte si a produselor pentru acasa, tenul se va vedea si se va simti mai neted, iluminat si calm, fara acnee si pete inestetice.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.