Impletituri pentru par mediu

Parul mediu a fost intotdeauna preferat de femeile care nu au foarte mult timp la dispozitie sa si-l aranjeze. Parul mediu se poarta foarte mult in acest sezon, la fel si parul lung, in timp ce tunsorile scurte au cam inceput sa piarda teren.

Chiar daca nu este precum parul lung, parul mediu poate fi aranjat intr-o multime de feluri, fara probleme.
Impletiturile pentru par mediu au devenit din ce in ce mai populare odata cu venirea sezonului rece.
Toate saloanele de infrumusetare au adoptat aceasta tehnica, ba mai mult, au introdus chiar si cupoane de reducere pentru aceasta coafura frumoasa si putin complicata.

Citeste si:  Machiajul din spatele ochelarilor

Aceasta coafura se potriveste atat pentru orele din timpul liber, cat si la birou sau la evenimente mai deosebite.
In functie de modelul de impletitura pe care il alegi, aceasta coafura poate fi extrem de sexy sau extrem de copilaroasa.

O impletitura pentu parul mediu, foarte trendy, este impletitura olandeza. Aceasta impletitura seamana foarte mult cu impletirura spic, pe care multe femei se pricep sa o faca.
Practic, aceasta impletitura este inversul impletiturii spic: suvitele din exterior se trec pe dedesubtul suvitei din mijloc, nu deasupra ei, ca la impletitura spic.
Aceasta impletitura merge de minune pentru mirese, dar si pentru zilele normale cand pur si simplu mergem la serviciu sau la un film cu prietenii.

Tot pentru parul mediu, impletitura boho merge foarte bine, mai ales daca ai parul deschis la culoare si impletitura iese mult mai usor in evidenta.
Nu este deloc greu de facut aceasta coafura, insa nu cred ca o poti realiza singura, ca in cazul implatirurii olandeze.

Impletitura cascada pentru parul mediu arata foarte bine, mai ales daca parul nu este brunet sau foarte inchis la culoare.
Suvitele de par sunt introduse pe dedesubtul parului, insa nu poti realize aceasta coafura singura, deoarece este greu sa-ti impletesti parul la spate, astfel incat la final parul sa para ca o cascada.

Citeste si:  Afla daca ti-ar sta bine roscata
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.