Iata ce poti face cu un eye-liner. Trei idei de machiaj

Tusul de ochi, manuit cu putina indemanare, se poate dovedi cel mai important aliat al privirii tale, care va deveni o adevarata arma de seductie. Si asta nu intr-un singur mod. Iti aratam cum sa-l folosesti in functie de ocazie si de momentul zilei.

1. Linia clasica
Lookul minimalist este cel mai usor de purtat in viata de zi cu zi, la birou. Cum se aplica? Trasezi o linie simpla de-a lungul pleoapei, plecand din coltul interior al ochiului si ingrosand-o cu cat ne apropiem de exterior. Linia o incheiem printr-o «codita» scurta, indreptata in sus. Un truc pentru a o orienta corect: imagineaza-ti ca prelungesti, imaginar, in sus, linia genelor inferioare.

Citeste si:  Fond de ten pentru piele normala

foto

2. Linia pentru seara
Pe aceasta o poti afisa cand ai o intalnire sau mergi la o petrecere. Ce ai de facut? In mare ceea ce ai facut si in cazul liniei clasice, numai ca adaugi in intensitate si glamour. Adica: incepand cu punctul situat in dreptul centrului ochiului, faci linia mai groasa si lungesti mai mult codita. Astfel vei castiga la capitolul senzualitate si vei obtine efectul «ochi de pisica». Daca mergi la o petrece, un tus cu glitter e numai bun. Sau, de ce nu, unul verde sau albastru?

Citeste si:  Machiaj cu produse Maybelline (video)

foto

3. Linia anii ‘60
O mai stii pe Twiggy? Este un tip de linie de tus originala, o varianta mai dramatica, mai grafica pentru un efect de marire a ochiului. Va trebui sa adaugi o linie fina deasupra pleoapei, imediat sub arcada, dubland-o pe cea de langa gene. Daca vrei ceva mai cuminte, poti trasa linia suplimentara doar pe jumatate. Atentie insa la calitatea produselor folosite: trebuie sa fie ceva de calitate ca sa nu se intinda si indrazneala sa se transforme in dezastru. Folosi

Citeste si:  Dieta Montignac - pro si contra

foto


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.