Extensii de gene, special pentru tine!

Te-ai saturat sa iti atarne pleoapele de atata rimel si esti trista ca nu ai, nici pe departe, cele mai lungi sau mai dese gene? Solutia pentru a obtine acea privire misterioasa si acaparatoare o poti gasi la Salon Freya unde specialistii nostri iti pot recomanda si aplica extensiile de gene special facute pentru tine!

In ce consta procedura? Se aplica, cu ajutorul unui aditiv special, genele naturale fabricate sub forma de mesa. Acestea se plaseaza printre cele naturale. Totul dureaza maxim 1 ora, iar in timpul procedurii nu exista nici un fel de disconfort sau durere.

Citeste si:  Te ingrijoreaza alunitele? Descopera din timp cancerul de piele

Genele semi-permanente rezista intre 2 si 6 saptamanai, iar oftalmologii nu au raportat nici un fel de reactii adverse pentru ochi. Nu provoaca nici un fel de reactii adverse. Ele rezista la apa si soare. Pentru demachiere, se folosesc numai solutii pe baza de apa , nu uleioase.

Ideal este sa se aplice Mascara, numai pe varful extensiilor.Este suficient si se pot demachia usor. Punand Mascara pe toata lungimea genelor, nu facem altceva decat sa le incarcam inutil si sa le scurtam viata.

Citeste si:  Slabire usoara

O mesa costa numai 7 lei si se pot aplica intre 24 de mese (in cazul acesta te va costa 168 de lei) si 36 de mese (in acest caz te va costa 252 lei).

O alta solutie ar fi ondularea genelor, cu ajutorul permanentului de gene. Visul tuturor doamnelor si domnisoarelor de a avea gene intoarse s-a implinit. Acum exista „permanentul de gene”, care va aduce ochilor dumneavoastra un plus de chic.

Citeste si:  Cum sa iti faci parul sa creasca mai repede

Permanentul de gene este o metoda de ondulatie a genelor, valabila in jur de 3 luni, indiferent de varsta sau de lungimea genelor; o ondulatie perfecta da ochilor stralucire si expresivitate de durata si putere de seductie.

La Salon Freya sedinta de permanent de gene te va costa 80 lei.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.