Diete de slabit pe timp de iarna

De obicei, cand vine frigul, uitam de toate dietele de slabit pe care le-am urmat cu strictete pe timp de vara si avem tendinta de a oferi un oarecare dezinteres siluetei noastre. Sunt cateva diete de slabit de care ar trebui totusi sa ne tinem, avand in vedere ca sarbatorile de iarna ne pot da peste cap intregul regim alimentar. Exista mai multi factori care conduc la acumularea kilogramelor in plus: sedentarismul, lipsa luminii soarelui si disparitia fructelor si legumelor proaspete de pe piata.

Citeste si:  Berea te scapa de varfurile despicate si de tenul lipsit de stralucire

Prima regula ar fi introducerea mai multor lichide in alimentatie. Fie sub forma de supa, ceai sau doar un aport mai bogat de apa plata. Evitarea consumului de carne cat mai des posibil ar fi de asemenea un plus. Dar, in general, se recomanda consumul de zarzavaturi si legume sau fructe. Totodata, fructele uscate sunt extreme de sanatoase si ne ajuta sa ne tinem pe linia de plutire. Ele sunt bogate in antioxidanti si alte substante utile pentru organism. Unele diete de slabit incurajeaza consumul de carne, insa doar produsele din carnea de pui sau peste de unde ne puteam lua portia de proteine necesara.

Citeste si:  Bronz instant pe timp de iarna

Pentru a reusi sa avem o alimentatie corecta pe timp de iarna, organismul nostru trebuie bombardat cu nutrienti ca sa mentinem o temperatura constanta a corpului. Se recomanda preparatele prin fierbere sau coacere care sa contina si condimente, acestea avand un rol extrem de curativ.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.