Dieta de slabit Rina, cea mai cea dintre diete

„Regimul de 90 de zile”, asa cum mai este cunoscuta dieta Rina, ocupa primul loc in referintele americancelor de varsta medie, conform unui sondaj recent care a avut in vedere trei criterii fundamentale: rezultatele, gradul de dificultate si starea generala fizica si psihica generata. Iata, pe scurt, clasamentul celor mai laudate cinci cure de slabire:

5. Dieta Howard Hey – Dateaza din anii ’20, cand medicul Howard Hey a descoperit ca alimentele se impart in trei grupe:
a. alcaline – carne, peste, lactate;
b. acide – orez, cereale, cartofi;
c. neutre: fructe, legume, verdeturi.
Regimul se bazeaza pe modul de combinare al celor trei tipuri. Astfel, a merge cu c, la fel si b si c, insa a si b, niciodata. De asemenea, cei care respecta aceste reguli trebuie sa nu aiba mai mult de trei mese pe zi, intre acestea fiind lasat un interval de minimum patru ore.

Citeste si:  Lentile de contact

4. Weight Watchers – O dieta de slabit bazata pe calcul matematic, fiecare aliment avand alocat un numar de puncte astfel incat, in functie de diversi indici (varsta, sex, greutate, inaltime si activitate fizica), amatoarele au voie sa consume zilnic alimente care sa nu depaseasca un anumit punctaj. Pentru mai multe detalii privind aceasta dieta-minune, intratiaici.

3. Dieta daneza – Este un regim scurt, de doar 13 zile, care promite insa sa aduca schimbari insusi metabolismului organismului celor care se decid sa-l urmeze. Este o cura de slabire veche de cand lumea, a carei descriere detaliata o gasiti aici, dar care are cateva dezavantaje serioase: este extrem de stricta, nefiind permisa nici macar o derogare, iar orice incalcare a regulilor trebuie urmata de o pauza de cel putin sase luni pana la urmatoarea tentativa. Rezultatele, insa, promit sa fie uluitoare.

Citeste si:  Cum sa alegi fondul de ten potrivit?

2. Dieta Montignac – Este fundamentata pe calculul indicelui glicemic al alimentelor la care poftim. Consta in doua faze importante: pierderea greutatii si stabilizarea. De-a lungul primei etape, trebuie ca toate alimentele ingerate sa aiba un indice glicemic mai mic de 35; ulterior, regimul devine mai relaxat, insa respecta in continuare anumite principii de baza. Mai multe detalii gasiti aici.

Citeste si:  Aplicare corecta a genelor false (video)

1. Dieta Rina – o continuare a mult mai celebre cure de slabire disociate, dieta Rina dureaza 90 de zile si are efecte benefice asupra intregului organism. In mare, este compusa din mai multe cicluri de cate 4 zile (ziua proteinelor, ziua legumelor, ziua carbohidratilor si ziua fructelor) care se repeta pana la finalul celor 90 de zile, cu precizarea ca, la fiecare 29 de zile, trebuie avute in vedere 24 de ore de detoxifiere totala, in care nu poate fi consumata decat apa. Aici veti gasi un plan mai detaliat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.