Demna de imitat: Pink

Please select a featured image for your post

Pink este o tipa foarte tare si nu cred ca s-ar putea spunea asta despre vreuna dintre femeile care au fost pana acum „demne de imitat”. Desi toate au avut pana acumun bun gust demn de admirat, la Pink nu este vorba de asa ceva. Pink inseamna in primul rand atitudinea, iar bunul gust este optional.

Pink s-a maturizat foarte mult in anii care au trecut de la prima ei aparitie in revistele de moda, ca o hip hoperita foarte dura. Pe covorul rosu nu facea altceva decat sa socheze desi atitudinea ei era laudata. De atunci insa, stilul lui Pink s-a transformat iar astazi este o combinatie unica si proaspata de glamour, punk si bohemian.

Citeste si:  Prevenirea ridurilor

Lui Pink nu ii este frica sa poarte rochii, atata vreme cat ies cu ceva in evidenta. Poate sa fie un decolteu foarte adanc, o culoare foarte deosebita sau un element de constructie nemaintalnit. De exemplu rochia alba purtata la premiile ARIA din 2008. Ca design este destul de simpla, dar detaliile sunt extravagante. Buzunare pe o rochie de covor rosu? Vai de mine.

In viata de zi cu zi, Pink are un stil casual cu accente punk si cand are o zi chiar haotica, vrea sa se relaxeze in rochii boeme. Din cand in cand se joaca cu culori si texturi, ca de exemplu in aceasta tinuta de zi: blugi model sehlvari, maiou maro simplu si o camasuta transparenta peste. E o mare fana a denimului, cu care se joaca si experimenteaza.

Citeste si:  Par stralucitor toata vara

Ah, si caciulile! Lui Pink ii place la nebunie sa-si ascunda suvitele blonde intr-o caciulita impletita sau supra dimensionata.

Daca vrei sa te imbraci ca Pink nu trebuie sa-ti fie frica de nimic. Nici de decolteuri, nici de toace, nici de pantaloni mulati de piele. Nu conteaza sa ai corpul perfect. Conteaza sa ai atitudinea potrivita!

Citeste si:  Sfaturi esentiale pentru buze mai voluminoase (video)

Niste articole de imbracaminte pentru fetele care vor sa fie ca Pink:
Fusta Animal Camo Check de la U-Man Shop – 90 de lei
Rochie Dark Love de la Tuatara – 89 de lei
Salopeta Brianna Blue Jeans de la Mathilde – 270 de lei
Rochie Lidia de la Mathilde – 199 de lei
Sarafan Silhoutte de la Black Widow – 130 de lei


4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.