Cosmetica la tine acasa: terapia cu ultrasunete

Desi in tara noastra aparatele profesionale de cosmetica sunt, in general, apanajul saloanelor specializate, in Occident femeile isi achizitioneaza de decenii echipamente pentru tratament in confortul propriei case. O simpla cautare pe Google arata ca, acum, aparatura pentru acasa se poate cumpara si in Romania, ceea ce le permite clientelor interesate sa isi aplice tratamente complexe de cosmetica fara sa mai bata drumul pana la salon. Cea mai raspandita si simplu de aplicat terapie este cea cu ultrasunete, aceasta fiind eficienta in nenumarate probleme ale tenului: exces de sebum, riduri, inrosirea pielii, acnee, pori deschisi, pete etc.

Citeste si:  Zambet fermecator

Cum functioneaza? Prin administrarea a milioane de vibratii pe secunda, care incurajeaza refacerea tesutului si absorbtia cremelor si a mastilor, impiedicand in paralel dezvoltarea oricaror inflamatii. Cheia acestui tratament este alegerea corecta a aparaturii si a produselor de cosmetica – de exemplu, este esential sa stiti ca, pentru o penetrare optima a pielii, este nevoie ca aparatul sa functioneze pe o frecventa sczuta, de circa 3 MHz. Trebuie sa stiti, de asemenea, ca inainte de inceperea tratamentului trebuie aplicat un gel special (inainte de a-l achizitiona, verificati sa nu va provoace vreo energie), care contribuie la stimularea nervoasa si la inmuierea tesuturilor.
In rest, daca parcurgeti instructiunile cum trebuie, nu trebuie sa aveti nicio temere, singurele contraindicatii ale acestui tratament cosmetic fiind legate de sarcina.

Citeste si:  Ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti vopsesti parul negru

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.