Coafuri de nunta pentru par scurt

Probabil ca jumatate dintre fete au parul scurt. Ei bine, procentul se modifica radical odata ce sunt cerute in casatorie. Pentru multe, primirea inelului de logodna declanseaza imboldul de a-si lasa parul lung, pentru ca, de cand sunt mici, sunt indoctrinate de imaginea miresei cu par lung, des si balai. In realitate, traim in secolul 21, iar un par scurt si aranjat cu stil poate reprezenta o coafura de nunta la fel de frumoasa ca un coc complex.

Citeste si:  ABC-ul machiajului - Detalii importante

Partea buna in cazul unei coafuri scurte de nunta este, intre altele, posibilitatea de a va etala gatul si umerii in toata splendoarea lor. In plus, daca toata viata v-ati visat intr-o rochie ca-n filme, cu o frizura pe masura, va puteti satisface dorinta aplicandu-va cordelute, agrafe, flori sau un val misterios.

Citeste si:  Comparare produse dietetice

Un singur sfat de baza avem in cazul acestor coafuri de mireasa usor neconventionale: hotarati-va din timp (cel putin sase luni) cum v-ati dori sa va arate parul la momentul schimbarii verighetelor. Cea mai proasta decizie este schimbarea liniei parului sau a culorii cu cateva zile inaintea evenimentului. Chiar daca iti va sta asa cum voiai, adaptarea la noul look poate fi dificila si poate reprezenta un stres in plus.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.