Buze cu volum. Botox sau acid hialuronic?

Buzele au fost si sunt un atu feminin care intoarce mereu privirile barbatilor.
Stim deja ca exista doua proceduri estetice care ne vin in ajutor atunci cand vrem sa facem o schimbare la nivelul fetei. Botoxul sau acidul hialuronic ? Ambele sunt indicate pentru estomparea ridurilor faciale, insa care din ele este mai indicata pentru a reda volumul natural al buzelor?

Botoxul este de fapt o toxina botulinica rafinata care se injecteaza pentru reducerea ridurilor din partea superioara a fetei. Efectul sau este de blocare a muschilor faciali astfel incat acestia sa nu se mai contracte. Pielea injectata se intinde foarte bine, ceea ce duce la disparitia ridurilor.

Citeste si:  Citrice pentru un ten frumos

foto

In schimb, acidul hialuronic este o substanta care se gaseste natural in corp si care, odata cu varsta, se micsoreaza cantitativ. Componentele sale lucreaza foarte bine asupra ridurilor din zona inferioara a fetei , nas, pometi si in jurul buzelor. Efectul natural de umplere a ridurilor cu acid hialuronic inseamna de fapt conturarea buzelor si redarea volumului.

Citeste si:  Schimbari de greutate

Deci, solutia cea mai potrivita ar fi injectarea acidului hialuronic. Iar pentru rezultate garantate Filorga X-HA Volume este ultima inovatie recomandata de specialisti. Este vorba despre un filler dermal cu acid hialuronic polivalent reticulat. X-HA Volume redefineste forma buzelor si le reda aspectul natural fara a apela la metode chirurgicale. Odata injectat, poate modela si umple tesuturile pentru a recrea conturul buzelor in mod armonios.

Citeste si:  Accesoriu Cool: Brose cu desene din par uman

foto

Filorga X-HA Volume este unul dintre cele mai eficiente fillere pentru redarea volumului, existent in piata datorita rezultatelor sale extraordinare. 96% din pacienti sunt multumiti de rezultate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.