Bronzul spray

Please select a featured image for your post

E de la sine inteles ca avem nevoie de soare pentru ca el ne ajuta sa fixam calciu in oase, ne mentine sanatosi si bla bla bla. Dar in mijlocul iernii, unde gasim soarele? In solar? Da, de ce nu, si in solar, insa una dintre cele mai noi tehnici de bronzare in timpul iernii sau de ce nu inainte de un eveniment deosebit, cand nu ai timp de sesiuni repetate la soare, este bronzul air-brush sau spray.

Cabinele de bronzare sunt asemanatoare unor cabine de dus sau cabine de solar, doar ca in locul razelor UV, vei fi bronzata cu autobronzant, care iese din toate partile, intr-un jet foarte delicat, pentru o acoperire uniforma si completa. Stii sigur despre ce e vorba daca iti aduci aminte de videoclipului lui Pink � Stupid Girls, unde Lindsay Lohan, Paris Hilton sau alte fete bogate se bronzau la air-brush saloon.

Citeste si:  Aplicarea genelor false (video)

Sa nu ai insa impresia gresita, ea nu radea de metoda in general, ci doar de cele care o supra-folosesc. La fel cum si in cazul solarului, il poti folosi pentru un bronz subtil sau poti exagera, aratand ca un carnacior uitat prea mult timp pe gratar.

Inainte de a intra in cabina, trebuie sa alegi nuanta de bronz, mai intensa sau mai discreta, in functie de culoarea naturala a pielii. Daca nu vrei sa te bronzezi, poti face doar o sesiune de stralucire, in care se foloseste foarte putin auto-bronzant si care da pielii un luciu subtil si natural mai degraba decat un bronz, facand-o sa para sanatoasa. Va trebui apoi sa aplici o lotiune speciala pe partile corpului in care nu vrei sa te bronzezi, cum ar fi palmele, intre degete si bineinteles vei folosi o boneta pentru par.

Citeste si:  Machiaj usor (video)

Poti purta ochelari dar risti sa te bronzezi neuniform sau poti pur si simplu sa inchizi ochii. O sesiune de bronz tine 15 minute, iar o sedinta este compusa din doua astfel de sesiun. Asta e, baba sufera la frumusete. Cum in general numai saloanele de fite au astfel de cabine de bronz, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste igiena, insa ar fi bine sa intrebi inainte ce substante se folosesc pentru bronzare si ce substante chimice contin.

Substanta folosita in mod normal este DHA � dihidroxiacetona, care este substanta activa pe care o contin majoritatea produselor autobronzante. Nu te speria, nu e vorba de o substanta chimica toxica, ci pur si simplu de o molecula de zahar care reactioneaza in prezenta amino-acizilor de la suprafata pielii, fara a fi absorbita in piele. DHA este incardrat ca si substanta coloratoare a pielii si a fost aprobat de medicii dermatologi, deci esti in siguranta.

Citeste si:  Un look perfect (video)

Procesul de colorare are loc treptat, deci nu te astepta sa iesi din cabina avand deja pielea lui Jennifer Lopez. Pe masura ce DHA interactioneaza cu pielea, procesul de colorare se intensifica asa ca iti vei da seama de rezultatele sedintei de bronz la 1-2 zile dupa aceea. Inainte de a merge la salon, e bine sa iti exfoliezi pielea, pe tot corpul folosind un scrub iar dupa aceea sa te limpezesti foarte bine. Nu aplica niciun fel de lotiune sau machiaj, deoarece cosmeticele impiedica absorbtia DHA in piele. Imediat dupa bronzare, ar trebui sa eviti sa faci baie sau sa folosesti lotiuni pentru corp, cel putin 12 ore. Dupa ce a trecut o zi de la bronzare, este chiar indicat sa folosesti o lotiune hidratanta pe tot corpul, pentru a mentine mai bine bronzul.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.