Brond. Noua culoare a parului

Bronds are even more fun. – asa ar suna parafrazarea vechiului dicton “blonds are fun”.
Mai intai am avut tonurile “ombre”. Apoi, « rainbow hair ». Pentru ca vara asta se ne confruntam cu invazia « bronda ». Blondul si brunetul, percepute pe vremuri ca fiind pe pozitii ireconciliabile, si-au dat mana si uite ce copil teribil a rezultat. Jessica Biel, Giselle Bundchen , Miranda Kerr si Olivia Palermo au fost seduse si l-au adoptat.

Citeste si:  Masaje pentru frumusete

Ce e Brondul?
Nu este o culoare propriu-zisa, este mai degraba un efect. Asa cum aveam pana acum « neglijentul studiat », cu varianta “recent trezita” sau “recent iesita din dus”. Brondul este, mai degraba, un efect. Parul trebuie sa para ca si cum a fost decolorat natural, de soare, dupa niste multe zile petrecute la plaja. Este parul pe care-l au fetele bronzate natural, nu la solar, fetele cu o mina iradiind lumina si sanatate. Suna seducator, nu?

Citeste si:  Trucuri pentru un make-up natural-glossy

foto

Cum se realizeaza
Prima etapa consta in realizarea unor suvite mai deschise, pe toata lungimea lor. Apoi, se aplica o vopsea intr-o nuanta mai inchisa pe intreaga podoaba capilara. Astfel, suvitele se « amesteca », se « pierd » in restul parului. Nuanta finala va fi una luminoasa, naturala. Obiectivul este obtinerea unor reflexe aurii, nu o demarcare clara, perfect definita intre cele doua nuante.

foto

Vestea buna e ca „ombre” a cam inceput sa dispara. Nu de alta, dar aveam o senzatie perpetua de deja-vu. Ne simteam ca-n anii ’80, in clipul celor de la Berlin, cu piesa „Take my breath away”.
Daca va tenteaza brondul, sfatul nostru este sa apelati la profesionisti. Nu e tocmai genul de tehnica pe care s-o poti aplica acasa, in baie, cu ajutorul unei prietene.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.