Binefacerile pitichiurii

Please select a featured image for your post

Ce este o pitichiura? Pitichiura este pentru subsori ceea ce manichiura este pentru mainile tale. Termenul si tratamentul la care face referire sunt inventii ale departamentului de marketing al marcii Dove.

Pitichiura este un cuvant-portofel format din cunoscuta pedichiura si termenul englezesc pentru subsuori, „armpit”. Este o forma de terapie fizica focusata pe brat si mai ales pe subsuori. Ok, nu stiu cat de eficienta poate sa fie tratamentul asta, dat fiind ca multe femei se gadila foarte usor in zona subsuorilor. 🙂

Iata ce implica un astfel de tratament:
– Un masaj la nivelul muschilor gatului si al bratelor. Avand in vedere ca aici se acumuleaza cea mai mare tensiune in corp, multe femei sunt de acord ca au nevoie de asa ceva.
– Apoi clienta este masata la subrat cu servetelele umede exfoliante Dove Moisturizer Cleansing Cloths.
– Se aplica o crema hidratanta )
– Iar la sfarsit fericita femeie cu subsuori rasfatate se da cu noul deocorant Dove.

Citeste si:  Regimul lunii mai

Unul dintre obiectivele acestei campanii de promovare Dove este sa sublinizeze necesitatea hidratarii anumitor zone ale corpului, de obicei neglijate. Cu toate acestea, nu stiu cate dintre noi ne gandim neaparat la subsuori ca o zona care are nevoie de vreo alta atentie decat epilat si parfumat?

In plus, pitichiurile insotesc produsele Dove ca parte a promovarii noului deodorant Dove Ultimate Visibly Smooth. Prin urmare nu sunt acordate in nici un spa sau salon de infrumusetare din lumea asta, si nici nu cred ca va fi vreodata preluat de cineva. Dove totusi a pregatit materiale si filme educationale care sa invete femeile cum sa-si faca la ele acasa o pitichiura.

Citeste si:  Frumusetea unei femei

Dupa tratament femeile care au fost supuse la el au declarat ca se simt foarte bine, relaxate si proaspete. Desi cred ca cel mai mult au avut de beneficiat de pe urma masajului, iar nu a folosirii produselor Dove.

Dar nu credeti ca ar avea sens ca acest gimmick sa faca parte din tratamentul obisnuit care sa urmeze unei epilari la nivelul subratului? Sau ramane o mare prostie?

Citeste si:  Aparatul dentar

Pentru mai multe informatii despre Dove si pitichiuri, citeste urmatorul studiu de caz.


4 Comentarii
  1. un articol de tinut minte.zona de la subrat este o zona delicata ce necesita igiena cel putin zilnica.poate cea mai importanta a corpului.un deodorant este nelipsit din toaleta oricarei persoane,fie barbat sau femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.