Beyonce lanseaza parfumul Heat

Please select a featured image for your post

I-a luat ceva timp dar Beyonce in sfarsit paseste pe urmele marilor dive ale timpurilor noastre. Va avea propriul parfum. Cand zic ca i-a luat ceva timp, ma refer la faptul ca m-as fi asteptat de la Beyonce sa profite de popularitatea ei din ultimii ani, in continua crestere, si sa lanseze un parfum mult mai devreme.

Insa Beyonce nu a amanat decizia. In schimb a vrut sa se ocupe cum trebuie de acest parfum, astfel incat sa fie 100% satisfacuta, si sa nu fie o lansare de dragul fosnaitului de bancnote. Beyonce s-a implicat in intregul proces de realizare al parfumului, de la reteta de arome si pana la designul sticlei.

Citeste si:  Machiaj de birou, de serviciu (video)

Parfumul ei se numestea Heat si are in compozitie esente de orhidee, magnolii, flori de piersiv, nectar, migdale, mosc si lemn de sequoia.

„Multe dintre recitalurile mele implica elementul focului asa ca ne-am gandit sa numim parfumul Heat.” a declarat Beyonce. „Rosu si auriu sunt culorile mele preferate si ambele se gasesc in designul sticlutei. Ne-am gandit sa proiectam sticla pentru a genera impresia ca este in flacari. Am vrut sa fie ceva care arata in acelasi timp foarte vechi dar si foarte modern. Chiar si in garderoba mea incerc sa combin elementele noi cu ceva vintage, care este clasic. Sticla cred ca reprezinta foarte bine aceste doua laturi ale mele”.

Citeste si:  Cum sa slabesti rapid

Noul parfum va fi lansat in doar doua luni, iar expertii estimeaza ca va genera vanzari in valoare de 100 de milioane de dolari, pana la sfarsitul anului. Jumatate din aceasta cifra va veni doar din Statele Unite ale Americii.

„Totul, de la designul sticlei pana la ideile de reclame a pornit de la mine. Atunci cand ma dedic unui proiect, o fac 100%, si nu am avut niciodata controlul creativ asupra unui parfum pana la acest proiect. Am invatat multe lucruri in trecut cand am lucrat cu alte parfumuri dar intotdeauna m-am intrebat cum as realiza propriul meu parfum. Nu mi-am facut griji in legatura cu termenele limita. Indiferent daca ar fi tinut trei, patru, mai multi ani, am vrut ca primul meu parfum sa fie ceva demn de iubirea mea pentru totdeauna”

Citeste si:  Extensii de par

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.