Albirea dintilor revolutionara cu noua colectie Crest 3D White!

A sosit timpul sa descoperi valoarea zambetului tau 3D! Pentru ca un zambet alb stralucitor te diferentiaza de ceilalti.

Este nr. 1 in recomandari pentru albirea dintilor, fiind cel mai popular produs din S.U.A in acest moment. Este vorba despre Crest 3D White Whitestrips vandut in Romania de peste 5 ani de www.coolsmile.ro.

Ce este un zambet alb 3D?
Un zambet alb 3D este un zambet care „intoarce capete”, este magnetic, atragator si cel mai important lucru, realizabil.

Cele 6 sisteme diferite de albire a dintilor din gama Crest 3D White Whitestrips folosesc aceeasi substanta activa de albire a dintilor folosita in cabinetele stomatologice pentru indepartarea petelor de pe suprafata smaltului.

Nivelul albirii difera in functie de produsul ales. Tu alegi cat de albi ii doresti!

Rezultate radiante!

Introducand Crest 3D White Whitestrips in stilul tau de viata, vei obtine un un zambet stralucitor, de invidiat, ce lasa o impresie de neuitat.

Citeste si:  Ingrijirea parului degradat

foto

Sodajul efectuat de Coolsmilearata ca:

-93% ar recomanda Crest 3D White Whitestrips si prietenilor
-90% spun ca zambetul lor a fost mai stralucitor
-76% recomanda aceasta colectie ca fiind mai buna decat alte produse de albire
-80% sunt foarte multumiti de rezutatul obtinut

Coolsmile iti ofera un „look” mai proaspat, mai stralucitor si posibilitatea de a zambi mai des.

Produsele Crest au puterea de a transforma zambetul orcarei persoane intr-unul 3D White.

Cum functioneaza Crest 3D White Whitestrips?

Ca si in cabinetele stomatologice, produsele Crest 3D White Whitestrips folosesc acelasi agent de albire. Plasturii Crest 3D White Whitestrips se aplica pe dinti. Se muleaza si se fixeaza perfect. In timpul aplicarii agentul de albire (peroxid de hidrogen) este eliberat. Pe masura ce peroxidul de hidrogen actioneaza, oxigenul patrunde in smalt decolorand substantele colorate depuse.

Citeste si:  Design de garderoba online

foto

Crest 3D White Whitestrips isi produce efectul in 30 de minute. Benzile Crest 3D White Whitestrips sunt foarte simplu de folosit, comode, putand fi folosite oriunde si oricand.

De ce Crest 3D White Whitestrips?

Pentru ca obtii o albire a dintilor profesionala acasa fara a cheltui o suma importanta de bani. Crest 3D White Whitestrips Professional Effects este special conceput pentru cei care isi doresc un zambet impecabil, alb si frumos, dar nu isi permit o albire profesionala intr-un cabinet stomatologic.

Esti dispusa sa platesti in jur de 1100 de lei pentru o albire cu laser profesionala in 45 de minute?

Sincer, eu nu! Pretul acestui produs este la sfert si iti GARANTEZ ca o sa obtii acelasi rezultat ca si in cabinet. Acum o sa te intrebi de ce acelasi rezultat la un pret asa mic?

Citeste si:  Detoxifierea

Coolsmile iti spune cauza: timpul de asteptare al rezultatului final si lipsa aparatului profesional de albire.

Pentru a obtine acelasi rezultat este nevoie de acest tratament Crest 3D White Whitestrips Professional Effects efectuat complet in 20 de zile fata de cele 45 de minute in cabinet la un cost, spun eu, aberant.

In plus, testele ne arata ca acest produs nu afecteaza strucura dintilor mai mult decat alimentele obisnuite pe care le consumam.
Se foloseste o data pe zi timp de 30 de minute. Rezultatele sunt vizibile din a 3 -a zi, iar rezultatul final in 20 de zile.

Satisfactie Garantata
Daca nu esti multumita, nici Coolsmile nu e. In cazul in care rezultatele nu sunt cele la care te asteptai, poti returna produsul in 10 zile de la data livrarii, iar www.coolsmile.ro iti va returna intreaga suma.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.