5 tipuri de manichiura pentru iarna anului 2012-2013

Desi sunt adepta stilului clasic, cu unghii rotunde, cat mai scurte, insa in nuante strong, recunosc deschis ca trendul manichiurilor fanteziste pentru anul care urmeaza, mi-au atras atentia. Iata cateva solutii, daca ai ramas in pana de inspiratie:

1. Manichiura french pare ca nu are moarte. Si in 2013 este la indemana, pentru ca pur si simplu nu ai cum sa dai gres, alegand-o. Si asta pentru ca se asorteaza cu orice tinuta, in orice imprejurare. In plus, aspectul ingrijit si natural pe care il transmite, sunt argumente in fata carora nu poti opune rezistenta. Manichiura french include trei reguli: forma patrata a unghiilor, faimoasa dunga alba si o nuanta a ojei cat mai naturala.

Citeste si:  5 coafuri de top pentru noaptea de Revelion

2. Manichiura Moon este insa cea care vine sa-i faca o concurenta serioasa anul acesta, celei french. Cu unghii in forma rotunda de data aceasta, manichiura Moon implica si ea delimitarea bazei de semicercul unghiei prin folosirea a doua nuante de oja diferite. Se impune insa un contrast puternic, cu oja in culori stridente.

3. Daca tot plangem dupa ziarele tiparite, si nu ne impacam cu tendinta on-line-ului, iata ca surpriza vine – cine s-ar fi gandit -din aria unghiilor! Se poarta unghiile lacuite cu imprimarea scrisului din ziare. In plus, este un tip de manichiura foarte simplu de realizat acasa: nu trebuie decat sa iti dai cu un strat de lac, api sa iti bagi degetele intr-un bol cu spirt si sa presezi o bucata de ziar pret de cate un minut pe fiecare unghie. Aplica apoi cel de-al doilea strat de lac. Da, asta a fost tot!

Citeste si:  Sutienul potrivit

4. Oja mata. Nu faceti confuzie: oja mata nu inseamna doar oja care nu este sidefata, ci oja care este lipsita complet de reflexia luminii. O manichiura atat de intunecata nu poate sa fie decat sexi si, cu siguranta, va atrage toate privirile.

5. Un alt trend este cel al nuantelor de oja stridente. Griurile pamant, violetul, albastrul indigo sau celest sunt doar cateva dintre culorile care sar in ochi si care se poarta iarna aceasta.

Citeste si:  Cum scapam de punctele negre?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.