Trenduri design interior 2011

Trendurile sunt deseori considerate piesele pe care le cumperi intr-un an si le arunci anul urmator, atunci cand nu se mai afla ” gazduite” in paginile revistelor de specialitate. Desi nu fiecare trend este frumos, de exemplu, moda eco a devenit unul dintre cele mai hot trenduri. Acum devine deja un standard in intreaga industrie a design-ului interior si nu numai. Acest trend eco continua si in anul ce vine si capata chiar mai mult contur.
In anul 2011 se poarta neaparat covoarele, care face camera sa para mai plina si mai calda. Se sugereaza ca acele covoare, carpete sa fie micute, cu modele si culori care sunt complementare culorile camerei. Se poate opta si pentru mochete din perete in perete.
„In ultimul an oamenii au cautat sa se simta calmi si confortabil in interiorul casei lor.” a declarat Melanie Coddington, specialist in design interior. ” Sper ca optimismul sa fie transmis prin design stralucitor si glamurous.”
In ceea ce priveste culorile, Melanie Coddington este de parere ca violetul este o culoare ca va continua sa fie in trend si in anul 2011. ” Griul continua de asemenea sa fie folosit – in special violetul si griul, galbenul si griul- acestea sunt combinatiile ideale.” Un alt designer, pe numele sau Kimberly Ayres a declarat ca: ” Griul este noul bej”, adaugand ca anticipeaza ” combinatii bogate si neasteptate – precum gri cu portocaliu. Este o culoare foarte mercuriala.”
In 2011 ne putem astepta sa vedem o miscare naturala, intrucat imperfectiunile pot fi in trend.
Daca stam sa analizam putin anul 2010, si sa aruncam o privire retrospectiva, totul s-a bazat pe mix-ul si pe combinatii individuale.
Imprimeurile moderne, grafice functioneaza foarte bine pe scaunele traditionale si pe canapele.
Fa-ti casa unica si remarcata cu trenduri care sunt aici dispuse sa ramana. Tine minte, ca indiferent daca discutam despre design-ul interior sau design-ul exterior, trebuie sa avem grija de materialele pe care le folosesim, acestea lasand o amprenta importanta.

Citeste si:  Pui in vin rosu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.