Trenduri de decorare 2010

Te-ai plictisit de vechiul stil, vechiul design si vechile trenduri de decorare interioara? Vrei sa schimbi trendul si stilul casei tale? Ei bine, chiar este timpul sa incepi cu noi trenduri de design pentru sezonul toamna – iarna 2010. Acest sfarsit de an chiar se joaca cu culorile, si, daca iti place ca locuinta sa arate modern, umple-o de viata prin culorile vii si tari, prin accesorii, etc.
In acest sezon, dupa cum am mai spus, se poarta culorile tari, culorile vii, culorile care te duc cu gandul la soare, la vara, la vacanta, la liniste, la pace, la armonie, la relaxare. Chiar daca afara este frig si totul este „pictat” in alb, negru si gri, nu inseamna ca si in casa noastra trebuie sa fie la fel. Evita monotonia si culoriel depresive. Si de fapt, nu este nimic mai bun decat culorile calde in vremea rece. In acest fel, vei aduce putina caldura din arsita verii in casa ta. Chiar si in perioadele extrem de reci, starea pentru vacantele de vara va fi intotdeauna potrivita. Intotdeauna putem visa la vacanta de anul viitor.
Atingerile de culori aduc aminte de vara, de soare, de plaja, de nisip. Obiectele decorative si accesoriile sunt si ele in ton cu culorile casei.
Intr-un fel, trendul acestui sezon se poate denumi generic: ” Intoarcerea la natura”.
Trendurile decorarii ale momentul tind spre natura, spre eco, spre bio. Acest trend este un succes minunat pentru ca protejeaza intr-un fel sau altul mediul.
In ceea ce priveste mobila, cauta canapea rosie, sau galbena, care sa fie in centrul atentiei, sa fie punctul focal al camerei.
Mobila din lemn este fara indoiala mereu la moda, si, prin urmare, si in acest an este in top.
Sufrageria este o zona in care petrecem foarte mult timp, prin urmare trebuie sa ne concentram toata atentia in ceea ce priveste decorarea ei.
Exista si anumite trenduri noi in materie de mobila. De exemplu, stilul etnic. Daca esti adepta stilului asiatic sau african, atunci acesta este momentul sa iti decorezi casa asa cum vrei.

Citeste si:  Reamenajarea bucatariei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.