Tips-uri pentru un dormitor romantic

Majoritatea dintre noi ne dorim un dormitor romantic, in care sa ne simtim bine, care sa ne inspire si sa ne faca sa petrecem cat mai multe clipe minunate in el.
Cand vine vorba de decorat un dormitor in stil romantic, barbatii sunt primii care fug de aceasta idee, in mintea lor fiind doar roz, lucruri cat mai pufoase si sclipicioase si multe, multe inimioare.
Ei bine, un dormitor romantic nu se rezuma la aceste lucruri, ci din contra, la acele lucruri care fac atmosfera dorita, atmosfera intima, relaxanta si plina de pasiune.
Lumina joaca poate cel mai important rol in crearea unei atmosfere romantice si relaxante. Daca stii sa te joci cu combinatiile, cu culorile si jocurile de lumini, vei obtine efectul dorit. Chiar daca locuiesti intr-un apartament, ideea de a improviza un semineu in dormitor nu este deloc una rea. Evident, nu va fi unul adevarat, la care sa stai si sa te incalzesti, insa chiar si de decor, va avea efectul garantat si va face ca noptile sa para mai calduroase, mai romantice.
De asemenea, culorile cu care alegi sa decorezi dormitorul sunt foarte importante si sunt responsabile de transmiterea emotiilor catre persoanele care intra in el.
Rosul, spre exemplu, este culoarea pasiunii si este folosita pentru a pune accent pe anumite stari si actiuni. Este suficient sa iti colorezi un perete in rosu sau sa ai draperiile in aceasta culoare pentru a crea un spatiu mai intim.
Albastru este o culoare calma, care inspira relaxare si liniste interioara. Galbenul este o culoare energica si instiga la actiune si veselie.
Pentru a da o nota senzuala dormitorului este musai sa detii cateva lenjerii din satin, de calitate, care sa te faca sa-ti doresti sa te cufunzi in pat si sa nu te mai ridici din pat pana dimineata. Foloseste culori tari, cum ar fi rosul sau albastrul inchis pentru lenejeria din satin si culori deschise pentru lenjeria din bumbac.
Nu uita de lumina obscura, lumanarelele parfumate si de esentele cat mai sofisticate si afrodisiace, pentru ca ele te vor ajuta sa creezi atmosfera de vis si romantice pe care toti ne-o dorim in dormitoarele noastre.

Citeste si:  Usi de interior si ferestre tot de interior

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.