Terasa perfecta

Un colt mic, dar la aer curat, fie el in curte sau la bloc, in balcon, poate capata un aer deosebit, numai bun pentru a savura cafeaua de dimineata. Totul e sa-l amenajezi pe gustul tau.
Minimalist
Doua scaune si o masuta. Evident, albe. De ce sa incarci un spatiu mic, cand il poti „dota” cu strictul necesar? Acesta e ideea de baza: sa decorezi in functie de locul pe care il ai la dispozitie. In plus, minimalismul e in mare voga. Si, pentru un plus de originalitate, foloseste o pata de culoare.
Intim
Tanjesti dupa o mica gradina? Atunci, umple-ti balconul cu plante ornamentale mai mari si adu printre ele un sezlong comod, din care sa te poti bucura in liniste de o carte buna. Nu-i asa ca nu e greu sa „evadezi” din tumulul orasului?
Colonial
Daca esti fericta posesoare a unui balcon mai mare, renunta la obiceiul de a depozita aici toate lucrurile inutile pe care nu mai ai unde sa le pui…Pune dusumea pe jos si mobileaza-ti coltul de rai cu doua scaune, o canapea si o masuta de ratan. Iti place stilul colonial? Atunci, pernele trebuie sa fie musai albe.
Mediteranean
Un pridvor, un fotoliu din pai si o masuta mica. Parca miroase a Mediterana. Ce face atat de special acest loc? Lambriurile simple din lemn, acoperie cu vopsea alba.
Flower power
Detaliul face diferenta. Ca florile inveselesc orice coltisor nu mai e o noutate. Dar ce zici daca ai schimba vesnicele jardiniere din plastic cu unele din lemn , pe care sa le vopsesti tu?

Citeste si:  Ceasul - util sau decorativ?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.